Allview dezvăluie ultimul teaser înainte de anunțul pregătit pentru mâine, 23 iulie

1.167 ori
<b>Allview dezvăluie ultimul teaser înainte de anunțul pregătit pentru mâine, 23 iulie</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de săptăm&acirc;na trecută vă prezentăm o serie de imagini teaser marca Allview ce precedează un anunț pregătit chiar pentru ziua de m&acirc;ine, 23 iulie. După cum aflați chiar ieri, compania brașoveană va oferi o serie...

Începând de săptămâna trecută vă prezentăm o serie de imagini teaser marca Allview ce precedează un anunț pregătit chiar pentru ziua de mâine, 23 iulie. După cum aflați chiar ieri, compania brașoveană va oferi o serie de tablete din gamă cu noul Windows 10 la pachet alături de o surpriză.

Primii cumpărători ce-și vor achiziționa o astfel de tabletă vor avea parte de un cadou special și misterios în același timp. Cu toate că Allview nu a dezvăluit lista de modele ce vor beneficia de Windows 10, tindem să credem că și Wi10N PRO se va număra printre acestea, tabletă 2 în 1 cu display de 10.1 inch.

Aflați că acest produs este oferit ca premiu de Allview în cadrul unui concurs special ce poate fi regăsit la această adresă. Pentru a participa, va trebui ca inițial să răspundem la întrebarea ‘Ce poți face în data de 30 iulie?’, răspuns care cel mai probabil se referă la faptul că în această zi ne putem instala Windows 10 pe computer-ul nostru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×