Allview lansează un teaser ce lasă loc de interpretări; ce ne-ar putea pregăti compania brașoveană?

1.253 ori
<b>Allview lansează un teaser ce lasă loc de interpretări; ce ne-ar putea pregăti compania brașoveană?</b>După cum ați observat, &icirc;n ultima vreme cei de la Allview ne-au obișnuit cu diferite teasere pentru produsele ce urmau a fi lansate. De această dată &icirc;nsă, &icirc;n inbox-ul Mobilissimo ajunge un nou teaser ce lasă loc de interpretări,...

După cum ați observat, în ultima vreme cei de la Allview ne-au obișnuit cu diferite teasere pentru produsele ce urmau a fi lansate. De această dată însă, în inbox-ul Mobilissimo ajunge un nou teaser ce lasă loc de interpretări, mai ales datorită faptului că informațiile primite sunt foarte puține. 

Odată cu această imagine de mai sus am primit și o mică descriere care ar putea oferi câteva indicii despre produsul pe care Allview ni-l pregătește: “Ce ai spune daca in mainile tale va sta puterea de a da viața tehnologiei, așa cum îți dorești? Dorințele tale vor fi transpuse într-un device…real!”.

Acest val de mister ar putea ascunde fie un nou produs hardware, sau poate chiar și unul software de tip custom ROM, dar totul este la stadiul de speculație pentru moment. O teorie la care personal mă gândesc, ar fi aceea ca Allview să aducă pe piață un telefon realizat după cerințele utilizatorilor, cel mai probabil ca urmare a unui sondaj ce va fi lansat în curând.

Voi ce credeți că se ascunde în spatele acestui teaser dezvăluit astăzi de către Allview?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×