Sony Xperia Z3/ Z3 Compact şi Z3 Tablet Compact primesc actualizarea la Android 5.1.1 Lollipop

1.392 ori
<b>Sony Xperia Z3/ Z3 Compact şi Z3 Tablet Compact primesc actualizarea la Android 5.1.1 Lollipop</b>Sony Mobile a anunţat lansarea actualizării la Android 5.1.1. Lollipop pe telefoanele Sony Xperia Z3 şi Z3 Compact, dar şi pe tableta Z3 Tablet Compact. E vorba despre versiunea software 23.4.A.0.546, care a sosit pe versiunea D5803 de Z3 Compact şi...

Sony Mobile a anunţat lansarea actualizării la Android 5.1.1. Lollipop pe telefoanele Sony Xperia Z3 şi Z3 Compact, dar şi pe tableta Z3 Tablet Compact. E vorba despre versiunea software 23.4.A.0.546, care a sosit pe versiunea D5803 de Z3 Compact şi versiunea GSP612 de Z3 Tablet Compact.

Utilizatori Z3 Compact din zona Ţărilor Baltice şi Orientul Mijlociu au confirmat sosirea softului de nouă generaţie, iar în zona nordică operatorii au început distribuirea să. Între timp, Z3 Tablet Compact a primit confirmarea de update doar în Italia deocamdată. Suntem siguri că pachetul software va apărea în curând pe web pentru download manual.

Sony Xperia Z3/ Z3 Compact şi Z3 Tablet Compact primesc actualizarea la Android 5.1.1 Lollipop

Având în vedere cât de des am întâlnit numele Zperia Z3 Compact în comentariile de la Mobilissimo.ro, acest telefon e popular în România, deci aşteptăm feedback şi de la cititorii noştri. Aceasta ar putea fi una dintre ultimele actualizări cu o interfaţă stas Xperia, în vreme ce Sony lucrează la un concept nou de UI, ce implică teste în Suedia.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×