Allview lansează oficial flagshipul X2 Xtreme în cadrul unui eveniment local; Vine cu ecran Quad HD şi o ofertă specială de la Telekom

3.000 ori
<b>Allview lansează oficial flagshipul X2 Xtreme în cadrul unui eveniment local; Vine cu ecran Quad HD şi o ofertă specială de la Telekom</b>După o prezentare şi c&acirc;teva teasere de-a lungul acestei veri, aşteptatul smartphone high end de la Allview a debutat astăzi &icirc;n sf&acirc;rşit. Allview X2 Xtreme a avut parte de un eveniment de lansare, prezentat de George Buhnici şi...

După o prezentare şi câteva teasere de-a lungul acestei veri, aşteptatul smartphone high end de la Allview a debutat astăzi în sfârşit. Allview X2 Xtreme a avut parte de un eveniment de lansare, prezentat de George Buhnici şi în cadrul căruia am aflat toate detaliile despre smartphone.

Produsul e disponibil exclusiv în oferta Telekom Romania şi vine cu dotări high end, care se pot bate foarte uşor de la egal cu modelele de top de pe piaţă. X2 Xtreme e disponibil la precomandă chiar de azi în exclusivitate pe www.telekom.ro la preţul de 499 lei cu abonamentul Nelimitat XXL. Produsul va începe să fie livrat de la 10 septembrie, iar fără abonament handsetul costă 2.199 lei.

Fotografii de vacanţa cu o Lara Croft autohtona la 120 de megapixeli

Dorin Gaman, director de marketing Allview ne-a oferit o privire de ansamblu asupra funcţiilor acestui model, în cadrul evenimentului, unde am văzut telefonul controlând un mic roboţel de jucărie şi realizând fotografii de vacanţa cu o Lara Croft autohtona la 120 de megapixeli. Fotografiile puteau fi imprimate pe postere de 1 metru la faţa locului şi arătau excelent.

Camera lui Allview X2 Xtreme

Acesta este un model dual SIM, cu suport 4G LTE şi dotat cu un procesor octa core MediaTek Helio X10, un chipset 64 bit tactat la 2 GHz. Primim şi soluţie grafică PowerVR G6200, 3 GB RAM şi o cameră de 24 megapixeli în spate, plus o cameră frontală de 8 MP. Camera principală poate realiza captură video 4K şi captură „ultra pixel” de 120 de MP, fiecare poză ocupând în jur de 20 MB. Există şi un mod Profesional de captură, cu setări Shutter Speed, ISO, balans de alb sau expunere. Un aspect atractiv aici e şi stocarea internă, de 64 GB, însoţită de un slot microSD, cu suport pentru până la 128 GB extra.

Senzor de amprente Allview X2 Xtreme

Telefonul rulează Android 5.1. Lollipop cu mici personalizări din partea Allview şi vine şi cu o baterie de 3500 mAh, care asigură până la 20 de ore de funcţionare continuă. Avem parte şi de sonorizare DTS şi amplificator NXP, dar şi de un senzor pentru amprente în spate, sub cameră. 

Fotografie de 120MB realizata cu Allview X2 Xtreme

Am realizat şi o fotografie de test de 120 de megapixeli, cu un nivel fantastic de detaliu şi cu capacitate uriaşă de zoom in, la un nivel avansat. Rezoluţia este demnă de o panoramă, de 12.068 x 9456 pixeli. De asemenea am avut ocazia să realizăm şi 2 benchmarkuri, obţinând 49.245 puncte în AnTuTu şi 32.209 puncte în Quadrant. În AnTuTu am depăşit deci LG G4, cu al său procesor Snapdragon 808, în vreme ce în Quadrant nu am fost chiar departe de Samsung Galaxy S6 Edge+, care atinge 35602 puncte. Am depăşit între timp şi HTC One M9 şi LG G Flex, cu procesoare Snapdragon 810.

Allview X2 Xtreme benchmarks

Telefonul a primit şi un hands on Mobilissimo.ro, cu care vom reveni în curând şi aşteptăm şi terminalul în teste în următoarea săptămână.

Allview lansează oficial flagshipul X2 Xtreme in cadrul unui eveniment local; Vine cu ecran Quad HD şi o ofertă specială de la Telekom

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×