Warship Battle 3D Review (Huawei P8 Lite): simulator de bătălii navale, cu un control puţin cam confuz, mult conţinut (Video)

1.484 ori
<b>Warship Battle 3D Review (Huawei P8 Lite): simulator de bătălii navale, cu un control puţin cam confuz, mult conţinut (Video)</b>Se &icirc;nt&acirc;mplă destul de rar să găsim un joc &icirc;n Play Store care să simuleze lupte din Al Doilea Război Mondial şi cu at&acirc;t mai rar la nivel naval. Warship Battle 3D e unul dintre acele titluri, disponibil gratuit in Play Store....

Se întâmplă destul de rar să găsim un joc în Play Store care să simuleze lupte din Al Doilea Război Mondial şi cu atât mai rar la nivel naval. Warship Battle 3D e unul dintre acele titluri, disponibil gratuit in Play Store.

Veţi comanda iniţial o ambarcaţiune de luptă mai mică, apoi veţi trece la un cruiser de toată frumuseţea şi la giganţi metalici cu tot soiul de turete şi lansatoare de torpile. Jocul vă va trece printr-o serie de lupte din Al Doilea Război Mondial, în ape europene şi asiatice. Controlul e destul de complex aici, astfel că veţi avea la dispoziţie un buton pentru tras cu torpile, unul pentru tras cu mitraliere şi unul pentru chemat avioanele în ajutor.

Warship Battle 3D

Veţi putea şi upgrada ambarcaţiunea şi deblocă noi nave, dar totul costa cam mult. În plus, puteţi ieşi şi pe minus după misiuni, cheltuind prea mult pe muniţie. Controlul e ceva mai complex şi implică înclinarea terminalului pentru a putea ţinti.  Veţi avea la dispoziţie şi săgeţi pentru a naviga şi există şi turete care trag automat. Misiunile includ protejarea unui convoi, distrugerea de nave, submarine si tinte terestre.

Jocul are o grafica 3D destul de arătoasă şi l-am testat pe Huawei P8 Lite, pe care a rulat fără probleme. Veţi putea lua şi powerupuri distrugând nave, iar printre acestea se numără şi extra viaţa, bani sau componente de nave. Jocul e puţin cam greu, mai ales de la nivelul 3 încolo, dar din fericire puteţi schimba nivelul de dificultate. Îi acordăm nota de 8.9 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, respectiv de aici pentru iOS.

Huawei P8 Lite, prețul actualizat aici!

Warship Battle 3D Review (Huawei P8 Lite)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×