Mountain Goat Mountain Review (Xiaomi Mi 4i): ţa, ţa, ţa, căpriţă ţa, acum şi cu VR şi infraroşu (Video)

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.285 ori
<b>Mountain Goat Mountain Review (Xiaomi Mi 4i): ţa, ţa, ţa, căpriţă ţa, acum şi cu VR şi infraroşu (Video)</b>Zynga are o reputaţie uriaşă pentru faptul că scoate bani din joculeţe ce provoacă dependenţă pe Facebook sau pe mobil. Cel mai nou titlu al lor nu e rău deloc, deşi are un nume... bizar. E vorba despre Mountain Goat Mountain, care e disponibil...

Zynga are o reputaţie uriaşă pentru faptul că scoate bani din joculeţe ce provoacă dependenţă pe Facebook sau pe mobil. Cel mai nou titlu al lor nu e rău deloc, deşi are un nume... bizar. E vorba despre Mountain Goat Mountain, care e disponibil gratuit in Play Store şi a fost testat de noi pe telefonul Xiaomi Mi 4i.

Descris cel mai bine că o clonă Down the Mountain, dar cu urcare în loc de coborâre, acest titlu ne pune pentru a mia oară în pielea unei capre. Diferenţa e că acest titlu e unul casual, bazat pe apăsarea pe ecran în 4 direcţii pentru a urca nişte cubuleţe frumos şlefuite, astfel încât să semene cu un munte. Puteţi debloca în jur de 20 de capre, printre care şi una dubstep, care cutremura pământul cu başi, una VR şi una infraroşu.

Fiecare schimbă şi fundalul şi am testat o capră de toamnă, de iarnă, cea infraroşu şi cea standard, de primăvară. Grafica arată poate prea bine pentru genul acesta de joc, ajungând teoretic şi la 60 FPS. Felul în care cad frunzele şi curge apa e animat excelent şi jocul pare să fie făcut pentru a calma gamerul, după nervii din Flappy Bird sau un titlu nou Ketchapp.

Mountain Goat Mountain Review (Xiaomi Mi 4i): ţa, ţa, ţa, căpriţă ţa, acum şi cu VR şi infraroşu (Video)

Totul este zen şi nu apare deloc frustrare aici, mai ales că nu aveţi nevoie deloc de în app purchases. Zynga va da din când în când monede, astfel că puteţi cumpăra capre noi sau mai bine zis, trage la sorţi o nouă capră. Scopul este să urcaţi la o altitudine cât mai mare pe acele cuburi, unele sfărâmându-se şi veţi avea în cale şi buşteni, bolovani care vin spre voi sau cascade.

Jocul nu e deloc plictisitor şi caprele sunt foarte amuzante. Îi acordăm o notă de 8.7 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Puteți afla prețul actualizat al lui Xiaomi Mi 4i de aici!

Mountain Goat Mountain Review (Xiaomi Mi 4i)

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×