Allview lansează smartphone-ul P6 eMagic; terminal arătos cu sticlă 2.5D și preț de doar 499 lei

2.257 ori
<b>Allview lansează smartphone-ul P6 eMagic; terminal arătos cu sticlă 2.5D și preț de doar 499 lei</b>La mijlocul lunii martie iată că un nou smartphone poposește &icirc;n portofoliul Allview, model numit P6 eMagic. Deși avem parte de un terminal din zona entry-level, primim aici și c&acirc;teva elemente interesante, cum este cazul unui panou frontal...

La mijlocul lunii martie iată că un nou smartphone poposește în portofoliul Allview, model numit P6 eMagic. Deși avem parte de un terminal din zona entry-level, primim aici și câteva elemente interesante, cum este cazul unui panou frontal acoperit de sticlă 2.5D și a unei aplicații ce facilitează interacțiunea cu unele funcții.

Telefonul de față vine cu display IPS de 5 inch (854 x 480 pixeli), procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM și un chip grafic Mali-400. Avem la dispoziție 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD de până la 128 GB, și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus.

Allview P6 eMagic mai dispune de o cameră frontală de 2 megapixeli, și de următoarele elemente de conectivitate: Wi-Fi, Bluetooth 4.0, A-GPS și de un port microUSB v2.0. De asemenea, telefonul include și o baterie de 2300 mAh, respectiv sistemul de operare Android 5.1 Lollipop la bord.

După cum precizam și mai sus, telefonul sosește cu o aplicație specială numită Magic Touch ce include un meniu lateral interactiv. De aici vom putea adăuga până la 15 aplicații favorite pentru a le avea la îndemână ori de câte ori este nevoie, cu precizarea că meniul lateral poate fi plasat pe stânga sau dreapta, în funcție de preferințe.

Aflați că Allview P6 eMagic este disponibil începând de astăzi la pre-comandă pentru un preț de doar 499 lei, livrările către clienți urmând a fi onorate începând din 8 aprilie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×