Noi imagini cu modulul de cameră duală al lui iPhone 7 apar pe web

1.311 ori
<b>Noi imagini cu modulul de cameră duală al lui iPhone 7 apar pe web</b>Deşi ne pregătim deocamdată de lansarea lui iPhone 5SE, mai scapă din c&acirc;nd &icirc;n c&acirc;nd informaţii şi fotografii ale lui iPhone 7. Spre exemplu &icirc;n acest weekend am descoperit imagini cu modulul dual de cameră ce ar putea ajunge...

Deşi ne pregătim deocamdată de lansarea lui iPhone 5SE, mai scapă din când în când informaţii şi fotografii ale lui iPhone 7. Spre exemplu în acest weekend am descoperit imagini cu modulul dual de cameră ce ar putea ajunge pe handsetul lansat la toamnă.

Fie că va ajunge pe iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, cel puţin o versiune nouă de iPhone va include o cameră duala, aparent. Provenite de la o sursă din China fotografiile indică atât faptul că vom avea camere ce ies în relief, cât şi un modul mai mic şi unul mai mare. Lista de dotări şi harwdare-ul noului iPhone ar fi fost deja finalizate, conform sursei.

Noi imagini cu modulul de cameră duală al lui iPhone 7 apar pe web

Apple are deja în portofoliu tehnologia dual camera de la Linx, iar Sony ar fi declarat că în acest an vor realiza module duale de cameră, deci auspiciile sunt favorabile pentru un model iPhone de genul. Nu e deloc exclus ca fie Huawei P9, fie LG G5 să împartă acelaşi modul cu Apple, deşi deocamdată totul e la nivel de speculaţie şi P9 nu a fost lansat oficial încă. Camerele duale ar permite o focalizare mai buna, dar si o refocalizare dupa fotografiere, functie pe care Apple nu a oferit-o pana acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×