Allview Mobile va fi prezent la MWC Barcelona și CeBIT Hannover

1.142 ori
<b>Allview Mobile va fi prezent la MWC Barcelona și CeBIT Hannover</b>Pot spune că brandul Allview a crescut mult în 2012 și planurile lor pe 2013 sunt ambițioase. Vă amintesc de tableta quad-core pe care o au în pregătire, va avea și o rezoluție similară cu iPad 4 & 3. Se anunță un produs de top de pe acum....

Pot spune că brandul Allview a crescut mult în 2012 și planurile lor pe 2013 sunt ambițioase. Vă amintesc de tableta quad-core pe care o au în pregătire, va avea și o rezoluție similară cu iPad 4 & 3. Se anunță un produs de top de pe acum.

în 2012 ne-au adus tablete în toate formatele și dimensiunile de la 9.7 inch până la 7 inch, cu CPU single core și dual-core, telefoane cu display IPS sau Super AMOLED, P6 Stony cu rezoluție, senzor de 8 Megapixeli ce știe HD, ș.a.m.d.

Știu că planurile lor sunt legate de expansiunea europeană și sunt piețe pe care deja au început a-și exporta produsele, se bucură de un oarecare succes. MWC Barcelona a crescut mult de la an la an față de alte târguri de tehnologie și în 2013 se anunță mai interesant ca niciodată. Devine logic ca un brand să fie prezent acolo, să-și extindă contactele și să prezinte device-urile din gamă spre a atrage noi parteneri.

Declarație oficială:

Datorită evoluției pe care a cunoscut-o brandul Allview în decursul ultimilor ani, precum și cererilor numeroase primite de pe piața externă, creșterea ariei de acoperire la nivel european, era necesară. Dorim să oferim consumatorului european, produsele realizate sub marca Allview, prin stabilirea unor noi contacte și canale de distribuție. ”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager, Allview.

Voi fi prezent la MWC Barcelona 2013 din partea Mobilissimo.ro și voi trece cu siguranță pe la standul Allview. Astfel încât chiar dacă sunteți în România veți intra în contact cu prezența unui brand local la cel mai mare târg de tehnologie pe zona de mobile.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×