HTC One este acum oficial: cameră UltraPixel, procesor Snapdragon 600, difuzoare BoomSound și HTC Zoe (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.126 ori
<b>HTC One este acum oficial: cameră UltraPixel, procesor Snapdragon 600, difuzoare BoomSound și HTC Zoe (Video)</b>în cadrul unui eveniment care s-a încheiat cu nici o oră în urmă la Londra și în SUA simultan, HTC a anunțat oficial noul său telefon, numit simplu HTC One. îl știm pe acest model încă de atunci când era doar un zvon, sub numele de HTC M7....

în cadrul unui eveniment care s-a încheiat cu nici o oră în urmă la Londra și în SUA simultan, HTC a anunțat oficial noul său telefon, numit simplu HTC One. îl știm pe acest model încă de atunci când era doar un zvon, sub numele de HTC M7. Ei bine, nou venitul aduce și câteva surprize, în ciuda faptului că știam mai tot ce se putea afla despre el, din diferite scăpări, scurgeri de informații, fotografii și clipuri hands on.

Hai să aflăm ce ne rezervă noul terminal flagship! Terminalul vine cu tehnologii revoluționare precum HTC BlinkFeed, HTC Zoe și HTC BoomSound, plus tehnologia Ultrapixel pentru camera sa de 4 megapixeli. Vă vom explica imediat ce înseamnă aceste tehnologii și nu pot să nu remarc și faptul că azi nu am văzut nici o tabletă anunțată, în ciuda speculațiilor și presupunerilor, care implicau și Ubuntu OS. Avem și vești bune și anume faptul că telefonul va  fi disponibil chiar de lună viitoare, prin intermediul a 185 de operatori mobili și retaileri, în mai mult de 80 de regiuni și tari.

HTC One este acum oficial: cameră UltraPixel, procesor Snapdragon 600, difuzoare BoomSound și HTC Zoe (Video)

HTC One vine cu un design unic și carcasa unibody, iar prima tehnologie pe care o analizăm este BlinkFeed, adică un flux personalizat direct pe ecranul principal. Conceptul seamănă foarte mult cu o combinație între FlipBoard și FriendStream. HTC BlinkFeed permite transformarea ecranului principal într-un flux continuu de informații personalizate, fie că e vorba de aspectul de socializare, divertisment, știri sau fotografii. BLinkFeed preia conținutul din surse relevante, peste 1.400 de surse fiind puse la dispoziția utilizatorilor, cu peste 10.000 de articole pe zi.

HTC One

La capitolul camera și imagine avem tehnologia UltraPixel de la HTC și tehnologia HTC Zone. HTC Zoe creează automat montaje video folosind conținuturile, imaginile și clipurile video cu muzica integrată. Acestea sunt editate în mod profesionist, cu tranziții și efecte speciale, iar o astfel de editare a fost prezentată și în cadrul conferinței de astăzi, lumea din sala aplaudând funcția HTC Zoe. HTC are pe One o cameră foto specială, care include un obiectiv cu diafragmă F/2.0 și un senzor revoluționar cu UltraPixels.

Acest senzor va captura cu 300% mai multă lumină decât pe alte telefoane și va crește performanța de captură în cazul fotografierii și filmării în condiții de luminozitate scăzută. De menționat și faptul că acest handset e capabil de panoramare la 360 de grade, iar camera frontală de 2.1 megapixeli suporta captura HD la un unghi de 88 de grade. Avem și un stabilizator optic de imagine cu mai multe axe pentru ambele camere, plus posibilitatea de filmare 1080p la 60 FPS cu camera din spate.

HTC One Black

Nu vă lăsați păcăliți de cei 4 megapixeli ai camerei, deoarece aici nu e vorba doar de megapixeli ci de felul în care este redată imaginea capturată. O altă tehnologie nouă este HTC BoomSound, care profită de integrarea frontală a difuzoarelor duale stereo, care oferă un sunet amplificat în mod deosebit. Avem și tehnologie Beats Audio și înregistrare audio HDR, cu microfoane duale și procesare audio avansată. Trecând la design, handsetul adopta o carcasă din aluminiu unibody, cu grosime de 9.3 mm. Terminalul cântărește 143 de grame și are baterie neinlaturabila.

El nu dispune de slot microSD și folosește un ecran Full HD 1080p de 4.7 inch, cu o densitate incredibilă de 468 PPI. Alte dotări includ surpriza zilei: un procesor Snapdragon 600 Qualcomm quad core de 1.7 GHz, în loc de Snapdragon S4 Pro în legătură cu care se speculase. Smartphone-ul HTC One aduce și Bluetooth 4.0, WiFi, DLNA, infraroșu (puteți folosi telefonul că telecomandă universală) și un port microUSB 2.0 cu 5 pini cu MHL. Peste ANDroid Jelly Bean e aplicată interfața HTC Sense 5.0, mai minimalista și arătoasă ca oricând.
​

HTC One este acum oficial: cameră UltraPixel, procesor Snapdragon 600, difuzoare BoomSound și HTC Zoe (Video)

One include și 32 sau 64 GB memorie internă, 2 GB RAM, suporta conectivitate LTE și dispune de tehnologia ImageChip 2 pentru cameră, senzor BSI, stabilizator optic de imagine și obiectiv de 28 mm. Handsetul folosește un microSIM, dispune de GPS și Glonass, busola digitală și are o baterie Li-Polimer de 2300 mAh. Să vedem acum și ce preț va avea acest terminal la sosirea pe piața locală, care ar trebui să aibă loc tot în martie, dacă totul merge bine. Mă aștept la o valoare undeva între 2.300 și 2.700 de lei la retaileri cel puțin.

Cum vi se pare HTC One? Personal mă simt tentat de designul sau arătos, de difuzoare și de cameră. Nu vi se pare că aduce puțin cu BlackBerry Z10?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×