Allview ne stârnește curiozitatea cu un nou teaser; un smartphone metalic se pregătește pentru debut

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.102 ori
<b>Allview ne stârnește curiozitatea cu un nou teaser; un smartphone metalic se pregătește pentru debut</b>&Icirc;n ultima perioadă cei de la Allview ne-au prezentat diverse materiale teaser pentru modelul P8 Energy Mini, un telefon ce ar putea sosi &icirc;n săptăm&acirc;nile ce urmează, și nu singur. O altă imagine teaser proaspăt sosită &icirc;n...

În ultima perioadă cei de la Allview ne-au prezentat diverse materiale teaser pentru modelul P8 Energy Mini, un telefon ce ar putea sosi în săptămânile ce urmează, și nu singur. O altă imagine teaser proaspăt sosită în inbox-ul nostru scoate la iveală existența unui alt smartphone la fel de interesant.

Din acest teaser observăm silueta unui smartphone complet metalic ce pare a sosi într-un corp cu grosime redusă. De asemenea, din textul primit odată cu această imagine “Anul 2016 aduce a treia generatie de telefoane inteligente marca Allview, iar metalul este elementul cheie. Esti curios ce straluceste in interior?”, ne dăm seama că este cel mai probabil vorba despre X3 Soul.

Ținând cont de dotările generației actuale, ne-am putea aștepta ca succesorul său să vină cu un display de 5 sau 5.5 inch, cu 3 GB memorie RAM și probabil cu o cameră foto principală de 13 megapixeli. Detalii despre aceste specificații hardware, vom afla pe parcurs odată cu sosirea unor noi materiale de tip teaser.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×