Cum arată notificările pe un iPhone, dacă ai 8 milioane de followeri pe Instagram (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 784 ori
<b>Cum arată notificările pe un iPhone, dacă ai 8 milioane de followeri pe Instagram (Video)</b>​Utilizatorii cu foarte mulţi followeri pe Instagram &icirc;şi pot face iPhone-ul stresant sau chiar neutilizabil dacă e un model mai vechi. Mai jos vedeţi cum arată un astfel de handset supus avalanşei de comentarii şi like-uri ale unei...

​Utilizatorii cu foarte mulţi followeri pe Instagram îşi pot face iPhone-ul stresant sau chiar neutilizabil dacă e un model mai vechi. Mai jos vedeţi cum arată un astfel de handset supus avalanşei de comentarii şi like-uri ale unei fotografii.

E vorba despre contul lui Demy De Zeeuw drept @433 şi axat pe lumea fotbalului. El are peste 8 milioane de followeri şi creează o avalanşă de like-uri de genul, care poate că ar fi blocat un model iPhone mai vechi. Evident, o idee bună dacă ai aşa mulţi fani ar fi să ţii notificările push pentru aplicaţie dezactivate, altfel te va stresa telefonul tot timpul.

Vă daţi seama cât au de furcă celebrităţile de la Hollywood sau din lumea muzicii cu conturile de Instagram, iar spre exemplu Taylor Swift are 62.5 milioane de followeri şi primeşte peste 1 milion de like-uri la fiecare fotografie postata. Evident acolo o echipă de social media administrează contul şi nu doar o persoană.

Unul dintre preţurile plătite pentru celebritate e acesta...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×