ZTE Axon Max disponibil acum la vânzare în China, la preţ de 425 dolari; Telefon cu ecran de 6 inch, acustică high end

Autor:  | Publicat în:  ZTE 867 ori
<b>ZTE Axon Max disponibil acum la vânzare în China, la preţ de 425 dolari; Telefon cu ecran de 6 inch, acustică high end</b>ZTE Axon Max era anunţat oficial luna trecută, drept un phablet cu diagonală mare şi acustica high end. Acum iată-l fiind pus &icirc;n v&acirc;nzare &icirc;n China, la preţul de 425 de dolari şi mai jos aflaţi ce ne rezervă acest model. &nbsp;...

ZTE Axon Max era anunţat oficial luna trecută, drept un phablet cu diagonală mare şi acustica high end. Acum iată-l fiind pus în vânzare în China, la preţul de 425 de dolari şi mai jos aflaţi ce ne rezervă acest model.

Handsetul vine cu un ecran AMOLED 2.5D cu diagonală de 6 inch şi rezoluţie Full HD, dar şi cu muchii foarte înguste. La bord se afla şi un chip acustic AK4961, ce asigură suport pentru playback audio de înaltă definiţie. ZTE Axon Max are un procesor octa core Snapdragon 617, plus 3 GB RAM şi 32 GB stocare, aceste dotări plasându-l în aceeaşi ligă cu HTC One A9, dar la o diagonală mai mare.

ZTE Axon Max disponibil acum la vânzare în China, la preţ de 425 dolari; Telefon cu ecran de 6 inch, acustica high end

În spate se afla o cameră de 16 megapixeli cu phase detection autofocus, în vreme ce în fată avem o cameră de 13 MP pentru selfie. În spate se regăseşte şi un scanner pentru amprente, iar jos un port USB Type C. Axon Max are o baterie destul de bună, cu capacitate de 4140 mAh şi suport pentru încărcare Quick Charge 3.0, ce duce terminalul de la zero la 60% în doar 30 de minute.

Îl aşteptam acum şi în Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×