Allview P6 PRO este acum oficial; vine cu display HD de 5 inch, baterie de 3140 mAh și tehnologie audio NXP

2.176 ori
<b>Allview P6 PRO este acum oficial; vine cu display HD de 5 inch, baterie de 3140 mAh și tehnologie audio NXP</b>După o lungă perioadă &icirc;n care cei de la Allview ne-au prezentat o mulțime de teasere referitoare la smartphone-ul P6 Pro, iată că astăzi device-ul este anunțat oficial. Așa cum am descoperit din materialele teaser, telefonul vine cu un...

După o lungă perioadă în care cei de la Allview ne-au prezentat o mulțime de teasere referitoare la smartphone-ul P6 Pro, iată că astăzi device-ul este anunțat oficial. Așa cum am descoperit din materialele teaser, telefonul vine cu un design foarte atractiv, dar și cu specificații bune în raport cu prețul cerut de către companie.

Aflați că Allview P6 Pro vine cu display HD IPS de 5 inch cu rezoluție 1280 x 720 pixeli, procesor quad-core de 1.0 GHz pe 64-bit, chip grafic Mali-T720, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare și suport pentru carduri microSD de până la 128 GB.

Terminalul reprezentat în imaginile de mai sus beneficiază de conectivitate 4G în standardele TDD și FDD pe ambele cartele SIM (viteză download de până la 150 Mbps), de o cameră foto principală de 8 megapixeli cu senzor BSI, deschidere f/2.0 și bliț LED, cât și de un senzor frontal de 5 megapixeli potrivit pentru capturile de tip selfie.

Pe partea de dotări ceva mai speciale, avem în primul rând bateria Sony de 3140 mAh care pe hârtie ne oferă până la 392 ore de autonomie în stand-by sau 820 minute de convorbire. Telefonul vine în pachet cu un încărcător de 2A, care împreună cu tehnologia Fast Charging ne promite o încărcare completă în mai puțin de 2 ore.

De asemenea, Allview P6 Pro va oferi o experiență audio de top grație difuzorului de tip dual voice coil de mari dimensiuni, cu două bobine ce lucrează în tandem. Avem la dispoziție o incintă acustică cu radiator pasiv și de amplificatoare audio de tip NXP. Pe partea software, P6 PRO vine cu Android 5.1 Lollipop și cu funcția dublu-tap pentru deblocare.

Nu în ultimul rând, și design-ul se face remarcat, acest model sosind într-o carcasă uni-body cu ramă metalică și spate din sticlă, carcasă ce măsoară 8.1 mm în grosime. Allview P6 Pro poate fi achiziționat la pre-comandă începând de astăzi, pentru suma de 749 lei (livrările vor începe din 13 noiembrie).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×