LG lansează ceasurile inteligente GizmoPal 2 și GizmoGadget; device-uri destinate celor mici

1.128 ori
<b>LG lansează ceasurile inteligente GizmoPal 2 și GizmoGadget; device-uri destinate celor mici</b>&Icirc;n urmă cu doar două zile aflam c&acirc;teva informații despre două produse marca LG destinate celor mici, produse ce astăzi sunt lansate oficial. Vorbim desigur despre cele două ceasuri inteligente denumite GizmoPal 2, respectiv GizmoGadget,...

În urmă cu doar două zile aflam câteva informații despre două produse marca LG destinate celor mici, produse ce astăzi sunt lansate oficial. Vorbim desigur despre cele două ceasuri inteligente denumite GizmoPal 2, respectiv GizmoGadget, terminale ce vin la pachet cu o serie de funcții foarte interesante.

Primul dintre acestea, și anume GizmoPal 2, este succesorul modelului de anul trecut, un ceas inteligent ce funcționează ca un soi de device GPS prin care părinții pot urmări constant locația în care se află cei mici. GizmoPal 2 vine și cu funcția de apelare, și cu un LED de notificări.

GizmoGadget pe de altă parte, este un device ceva mai mare ce beneficiază de un display color de 1.3 inch, de senzor pedometru, funcția de trimitere a unor mesaje predefinite, cât și un senzor ce măsoară numărul de sărituri cu coarda. Totodată, ni se oferă și funcția de apelare la pachet. Prețul acestui device va fi de 149 dolari, în timp ce GizmoPal 2 va costa 79 dolari.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×