Tizen OS se află acum pe locul numărul 4 în topul celor mai utilizate sisteme de operare de pe piață; BlackBerry OS ocupă poziția cu numărul 5

718 ori
<b>Tizen OS se află acum pe locul numărul 4 în topul celor mai utilizate sisteme de operare de pe piață; BlackBerry OS ocupă poziția cu numărul 5</b>&Icirc;n urmă cu c&acirc;țiva ani, mai precis &icirc;n 2010, cei de la Samsung soseau pe piață cu un nou sistem de operare destinat device-urilor mobile, și anume cu Bada OS. Această platformă era din păcate una destul de limitată, ce nu a prins...

În urmă cu câțiva ani, mai precis în 2010, cei de la Samsung soseau pe piață cu un nou sistem de operare destinat device-urilor mobile, și anume cu Bada OS. Această platformă era din păcate una destul de limitată, ce nu a prins mai deloc la public. Ei bine, cu Tizen OS lucrurile stau acum ceva mai diferit din acest punct de vedere.

După cum bine știți, Tizen OS este un sistem de operare dezvoltat în parteneriat de către Intel, Samsung, fundația Linux, și Asociația Tizen. Toate aceste companii au venit cu un OS ce pare a se bucura de un real succes pe piața globală, și asta datorită telefoanelor Samsung accesibile.

Potrivit unui raport întocmit de către cei de la Strategy Analytics, Tizen OS a reușit ca în trimestrul 3 din acest an să ocupe poziția cu numărul 4 în topul celor mai utilizate sisteme de operare de pe piață. În timp ce Android, iOS și Windows Phone și-au rezervat primele trei locuri, se pare că pe locul 5 se află acum nimeni altul decât BlackBerry OS.

Un detaliu ce vine ca un soi de confirmare a popularității lui Tizen OS, stă declarația Samsung din care reiese faptul că sistemul de operare se află pe locul 2 în topul preferințelor celor din India, atunci când vine vorba de terminale accesibile.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×