Allview P6 PRO ni se dezvăluie într-o primă imagine; vine cu ramă metalică și design dual-mirror

1.130 ori
<b>Allview P6 PRO ni se dezvăluie într-o primă imagine; vine cu ramă metalică și design dual-mirror</b>Așa cum aflați chiar ieri de aici, cei de la Allview ne pregătesc un nou smartphone, și anume modelul P6 PRO - terminal care pe l&acirc;ngă experiența audio de top promisă, ne va aduce și un design premium. Acest din urmă detaliu ne este...

Așa cum aflați chiar ieri de aici, cei de la Allview ne pregătesc un nou smartphone, și anume modelul P6 PRO - terminal care pe lângă experiența audio de top promisă, ne va aduce și un design premium. Acest din urmă detaliu ne este dezvăluit prin intermediul teaserului cu numărul 2 ce poate fi văzut mai jos.

Din câte putem remarca, Allview P6 Pro arată incredibil de bine, sosind cu o ramă metalică ce înconjoară telefonul și care amintește de modele high-end ca și Samsung Galaxy S6, sau iPhone 6. De asemenea, compania numește acest design unul de tip dual-mirror, lucru ce ne dă de înțeles că partea din spate ar putea fi realizată tot din sticlă.

Cu toate că specificațiile hardware lipsesc, luând în calcul faptul că telefonul din imaginea de mai sus pare a fi unul destul de compact, ne-am putea aștepta la un panou curprins între 4.7 și 5 inch, poate chiar la unul cu tehnologia AMOLED celebră pentru nuanțele de negru foarte reale. Un procesor quad-core, 2 GB RAM și 16 GB de stocare ar putea întregi lista de specificații aici.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×