Bluboo Xwatch se afișează în cadrul show-ului HK Global Source Exhibition; aflăm și detalii despre smartphone-ul Xtouch

678 ori
<b>Bluboo Xwatch se afișează în cadrul show-ului HK Global Source Exhibition; aflăm și detalii despre smartphone-ul Xtouch</b>&Icirc;n urmă cu o săptăm&acirc;nă, producătorul chinez Bluboo &icirc;și anunța intenția de a intra și pe piața device-urilor de tip purtabile, gamă din care va face parte ceasul inteligent Xwatch. Acesta din urmă a fost prezentat de...

În urmă cu o săptămână, producătorul chinez Blubooîși anunța intenția de a intra și pe piața device-urilor de tip purtabile, gamă din care va face parte ceasul inteligent Xwatch. Acesta din urmă a fost prezentat de curând în cadrul show-ului HK Global Source Exhibition 2015, câteva imagini fiind disponibile mai jos.

Cu această ocazie, aflăm și specificațiile sale tehnice. Bluboo Xwatch va aduce un display circular de 1.3 inch cu rezoluție 360 x 360 pixeli, un procesor Mediatek MT2601 de 1.2 GHz, 512 MB memorie RAM și 4 GB spațiu intern de stocare. Potrivit companiei, display-ul de pe acest model va fi similar cu cel de pe Huawei Watch.

Bluboo Xwatch se afișează în cadrul show-ului HK Global Source Exhibition; aflăm și detalii despre smartphone-ul Xtouch

Totodată, ni se dezvăluie că ceasul va aduce o baterie destul de mare de 480 mAh, și sistemul de operare Android Wear. Bluboo Xwatch se poate lăuda cu grosimea sa de doar 9.8 mm (Moto 360 - 11.4 mm / Apple Watch 10.5 mm).

Bluboo Xouch

Pe lângă ceasul de mai sus, Bluboo a prezentat și smartphone-ul Xouch, device ce vine cu display Full HD IPS de 5 inch protejat de Corning Gorilla Glass 3 și sticlă 2.5D, procesor octa-core Mediatek MT6753, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. La pachet se află și o baterie de 3050 mAh cu tehnologia de încărcare rapidă.

Bluboo Xouch

Camera foto aleasă a fost un senzor Sony IMX214 de 13 megapixeli cu stabilizare optică și deschidere f/2.0. Pentru partea selfie, s-a optat pentru un senzor de 8 megapixeli, mai precis pentru o unitate OmniVision. Toate aceste specificații compun un smartphone cu preț de doar 180 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×