Allview P8 Energy doboară toate recordurile de baterie la Mobilissimo.ro, fără a avea o talie exagerată!

5.257 ori
<b>Allview P8 Energy doboară toate recordurile de baterie la Mobilissimo.ro, fără a avea o talie exagerată!</b>Probabil ştiţi deja că avem &icirc;n teste şi telefonul Allview P8 Energy, acel model cu baterie impresionantă de 6000 mAh. Am realizat deja un preview pentru smartphone şi avem şi concurs pentru voi, dar azi vă putem spune şi cum stă acest...

Probabil ştiţi deja că avem în teste şi telefonul Allview P8 Energy, acel model cu baterie impresionantă de 6000 mAh. Am realizat deja un preview pentru smartphone şi avem şi concurs pentru voi, dar azi vă putem spune şi cum stă acest veritabil "battery phone" la capitolul playback şi durata de funcţionare.

Ei bine, la testul de playback video HD în buclă, cu WiFi pornit şi luminozitate la 50% am atins un impresionant timp de 22 ore şi 24 de minute de funcţionare, lăsând în urmă şi excelentul record al lui Nokia Lumia 1520, care ajunsese la 17 ore cu câţiva ani în urmă. Am depăşit şi Allview P6 Energy, care oferea 12 ore şi 9 minute de playback video şi recordul acestui P8 Energy cu baterie de 6000 mAh va fi greu de întrecut.

Allview P8 Energy doboară toate recordurile de baterie la Mobilissimo.ro, fără a avea o talie exagerată

Allview P8 Energy doboară toate recordurile de baterie la Mobilissimo.ro, fără a avea o talie exagerată

Şi în testul PCMark se impune acest smartphone, cu 16 ore şi 20 de minute de simulare a utilizării continue, deci cu 5 ore mai mult decât Allview P6 Energy, al cărui record părea greu de ajuns sau depăşit până acum. În ciuda bateriei dual cell de 6000 mAh, acest telefon măsoară doar 8.9 mm în grosime, după cum arată şi măsurătorile noastre, deci talia e subţire având în vedere dotările.

Greutate Allview P8 Energy

Totuşi cântarul nu a putut fi păcălit, acest handset având o greutate de 212 grame, destul de mare pentru un phablet. Merită greutatea în plus, dacă luăm în considerare valorile atinse de telefon în ceea ce privește autonomia de funcționare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×