Allview P8 Energy Pro Unboxing: telefoanele Allview battery phone trec la categoria Pro (Video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 2.805 ori
<b>Allview P8 Energy Pro Unboxing: telefoanele Allview battery phone trec la categoria Pro (Video)</b>Suntem foarte familiarizaţi cu seria Energy de la Allview, modelele lor battery phone fiind testate minuţios de noi în ultimii ani. Am luat contact cu Allview P8 Energy toamna trecută, apoi cu P8 Energy Mini în acest an şi acum trecem la categoria Pro

Suntem foarte familiarizaţi cu seria Energy de la Allview, modelele lor battery phone fiind testate minuţios de noi în ultimii ani. Am luat contact cu Allview P8 Energy toamna trecută, apoi cu P8 Energy Mini în acest an şi acum trecem la categoria Pro, prin intermediul lui Allview P8 Energy Pro. El este scos din cutie mai jos.

Continutul cutiei lui Allview P8 Energy Pro

Avem de-a face aici cu un phablet veritabil cu diagonală de 6 inch, lansat în luna februarie a acestui an. El costă 1.849 lei şi vine la pachet cu un cadou sub forma headset-ului VR Allview Visual VR. În cutie se află codul Bitdefender Mobile Security, cablul USB Type-C, încărcătorul, căştile şi manualul, dar şi folia protectoare şi cheiţa metalică pentru accesul la slot-uri. Exista si un cablu USB OTG la pachet. 

Castile lui Allview P8 Energy Pro

În ciuda faptului că avem de-a face cu un battery phone cu o capacitate de 5.020 mAh a bateriei, acest terminal măsoară 8.4 mm în grosime, dar greutatea este însemnată, la 209.8 grame. Primim un ecran AMOLED de 6 inch la bord, cu rezoluţie Full HD, dar şi un procesor octa core MediaTek şi 3 GB RAM. În plus, avem parte de 64 GB stocare, slot microSD şi o cameră principală de 13 megapixeli, plus frontală de 5 MP.

Allview P8 Energy Pro

Allview P8 Energy Pro e dotat cu port USB type-C şi un scanner de amprente în zona frontală, integrat în butonul Home. El etalează şi un panou 2.5D arătos în faţă şi suntem convinşi că vă doborâ recorduri de anduranţă la testele de baterie pe care vi le vom prezenta în curând.

Allview P8 Energy Pro vine cu slot de tip USB Type-C

Allview P8 Energy Pro Prețuri actualizate:

Allview P8 Energy Pro Video Unboxing


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×