Allview P8 Energy Pro: Design mai arătos decât al lui P8 Energy

1.373 ori
<b>Allview P8 Energy Pro: Design mai arătos decât al lui P8 Energy</b>Allview P8 Energy Mini a fost o surpriză plăcută la capitolul design, fiind cu siguranţă mai plăcut privirii decât butucănosul P8 Energy. P8 Energy Pro e undeva la mijloc, dar mai degrabă pe partea pozitivă a ecuaţiei. El are o ramă metalică solidă şi deş

Allview P8 Energy Mini a fost o surpriză plăcută la capitolul design, fiind cu siguranţă mai plăcut privirii decât butucănosul P8 Energy. P8 Energy Pro e undeva la mijloc, dar mai degrabă pe partea pozitivă a ecuaţiei. El are o ramă metalică solidă şi deşi suntem tentaţi să credem că întreg corpul e fabricat din metal, spatele da senzaţia de plastic.

Se remarcă în mod clar panoul 2.5D din faţă, arătos şi cu diagonală de 6 inch, confirmând statutul de phablet mare. Acest model vine pe auriu sau argintiu şi măsoară doar 8.4 mm în grosime, deloc rău pentru un battery phone. Greutatea de 209.8 grame este iarăşi un punct în plus, pentru că acest smartphone reuşeşte să fie mai uşor la cântar decât P8 Energy, care cântărea 212 grame.

Spatele şi colţurile sunt uşor rotunjite terminalul oferă siguranţă atunci când e ţinut în mână o perioadă îndelungată la sesiunile lungi de gaming. Aderența e bună şi greutatea nu e exagerată. Butoanele oferă la rândul lor feedback bun.

 

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×