Allview Viva Q8 rulează deja Android 4.4 KitKat, iată o demonstrație (Video)

3.003 ori
<b>Allview Viva Q8 rulează deja Android 4.4 KitKat, iată o demonstrație (Video)</b>Tabletă Allview Viva Q8 a fost lansată în această vară și la momentul recenziei sale, terminalul a constituit o surpriză plăcută cu design de tip iPad Mini. Acum avem încă o surpriză sub formă unui clip realizat de Allview, în care ne...

Tabletă Allview Viva Q8 a fost lansată în această vară și la momentul recenziei sale, terminalul a constituit o surpriză plăcută cu design de tip iPad Mini. Acum avem încă o surpriză sub formă unui clip realizat de Allview, în care ne prezintă Android 4.4 KitKat rulând pe device.

Tabletă poate fi găsită la evoMAG.ro la prețul de 699 lei și inițial venea cu Android 4.2 Jelly Bean preinstalat. Terminalul folosește un procesor quad core Cortex A7 de 1 GHz și dispune de un ecran IPS de 7.9 inch, 1 GB RAM și 8 GB memorie internă. Gadgetul a primit și o recenzie de la noi, în care i-am apreciat corpul slim din aluminiu, ecranul de calitate și funcția quick boot.

Camera sa a fost o surpriză plăcută, iar revenind la clipul de prezentate KitKat, observați cât de fluid se mișcă tabletă și cât de bine arată interfața sa. Vedem în acțiune și noul sistem de widgeturi și acum putem spune OK Google în homescreen pentru a declanșă o căutare via Google Now.

Allview Viva Q8, prețuri actualizate:

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×