Iată și primele imagini pentru presă cu ASUS PadFone Mini

1.047 ori
<b>Iată și primele imagini pentru presă cu ASUS PadFone Mini</b>Vă informăm cu câteva ore în urmă că săptămâna viitoare vom asista la debutul lui ASUS PadFone Mini, în cadrul unui eveniment oficial desfășurat în Taipei, iar astăzi faimosul leakster @evleaks ne oferă și primele imagini de presă cu...

Vă informăm cu câteva ore în urmă că săptămâna viitoare vom asista la debutul lui ASUS PadFone Mini, în cadrul unui eveniment oficial desfășurat în Taipei, iar astăzi faimosul leakster @evleaks ne oferă și primele imagini de presă cu acest device. Iată-le mai jos.

Trebuie să recunosc că terminalul nu arată deloc rău, pentru un PadFone care se vrea a fi mai ieftin decât predecesorii săi. Știm din zvonurile ajunse pe web că acest device va integra un smartphone cu ecran de 4.3 inch și o tablet dock cu ecran de 7 inch sau poate chiar 8 inch. Știm și că telefonul va suportă o rezoluție qHD, iar procesorul de la interior ar putea fi un Snapdragon 400 însoțit de 1 GB RAM și o cameră de 5 MP sau 8 MP.

Spatele ambelor terminale pare a fi din material soft touch, iar difuzorul este plasat lateral în spate la ambele gadgeturi. Rămâne de văzut dacă produsul va debuta până la final de an în magazine sau va aștepta să treacă iureșul de la CES și MWC pentru a sosi pe piață. Ar fi o ocazie bună că ASUS să facă profit de sărbători cu acest model.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×