Allview X2 Soul PRO sosește la pachet cu un sistem performant de răcire; iată detalii despre modalitatea de funcționare

1.379 ori
<b>Allview X2 Soul PRO sosește la pachet cu un sistem performant de răcire; iată detalii despre modalitatea de funcționare</b>Anunțat oficial chiar &icirc;n cadrul t&acirc;rgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona la &icirc;nceputul acestei luni, X2 Soul Pro, noul flagship al brașovenilor se pregătește de un debut oficial pe plan local pentru luna mai. Acest...

Anunțat oficial chiar în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress din Barcelona la începutul acestei luni, X2 Soul Pro, noul flagship al brașovenilor se pregătește de un debut oficial pe plan local pentru luna mai. Acest device este totodată și primul smartphone ce se va livra cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Pe lângă specificațiile tehnice high-end, X2 Soul Pro beneficiază și de unele tehnologii pe care nu le vedem din prima atunci când ne uităm la acesta. Una dintre tehnologiile implementate pe noul smartphone Allview este un sistem de răcire performant prin care căldura este disipată pe toată suprafața carcasei.

Astfel, temperatura device-ului va fi una constantă, fără pericolul de supra încălzire în dreptul procesorului, acest lucru fiind dezvăluit și în imaginea de mai sus. Eficiența acestui sistem se datorează combinației celor 3 materiale de propagare uniformă a căldurii spre exterior ce sunt dispuse în 13 staturi diferite.

De asemenea, carcasa telefonului aduce și 8 zone speciale de răcire, iar prin menținerea unei temperaturi scăzute de lucru, vom avea parte și de un consum redus de energie. Mai multe despre Allview X2 Soul Pro puteți afla chiar de pe pagina produsului ce poate fi găsită aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×