Allview X3 Soul Lite: OS, UI cu aromă de Marshmallow şi multe aplicaţii

2.241 ori
<b>Allview X3 Soul Lite: OS, UI cu aromă de Marshmallow şi multe aplicaţii</b>Allview X3 Soul Lite rulează Android 6.0 Marshmallow, în varianta cu câteva modificări specifice Allview. Lockscreen-ul afişează mesaje inspiraţionale şi oferă linkuri spre site-uri de divertisment şi sport, probabil personalizabile

Allview X3 Soul Lite rulează Android 6.0 Marshmallow, în varianta cu câteva modificări specifice Allview. Lockscreen-ul afişează mesaje inspiraţionale şi oferă linkuri spre site-uri de divertisment şi sport, probabil personalizabile. Multitasking-ul e oferit sub formă de carusel, iar în homescreen-uri, cu un swipe în jos putem accesa zona de notificări.

Cu un swipe în sus accesăm acel soi de "Control Center", unde se afla 8 shortcut-uri, spre opţiuni de conectivitate, slider de luminozitate, funcţie screenshot şi altele, evident editabile. Homescreen-ul, odată ciupit afişează o selecţie de widget-uri (cu look 3D, arătos) şi tranziţii. Un swipe în sus pe homescreen afişează opţiuni legate de launcher, Temă, wallpaper şi opţiuni legate de desktop.

Interfata de utilizator Allview X3 Soul Lite

Cu un swipe cu două degete în jos veţi accesa funcţia Spaţiu Privat, unde puteţi proteja cu parola contacte, apeluri, mesaje private şi altele. Galeria include o zonă Trash, unde sunt stocate fotografiile şterse o perioadă, în cazul în care vă răzgândiţi. Setările includ funcţii Do Not Disturb, Guest Mode, Smart Gestures (Smart Brightness, Smart Vibrate şi altele), dar şi Suspend Button.

Pe lista de aplicaţii preinstalate se afla 46 de nume, deci Allview X3 Soul Lite vine cu bloatware. O noutate aici este Abroad Service, cu care veţi putea crea un itinerariu pentru o excursie, cu opriri, planuri, lista de activităţi, memo şi informaţii despre zbor. Lista mai include şi Bitdefender Mobile Security, Chameleon, Facebook, Child Mode, Notes şi System Manager.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×