Little Pepper 7 este un selfie phone cu camera frontală de 20 MP

755 ori
<b>Little Pepper 7 este un selfie phone cu camera frontală de 20 MP</b>Brandul Little Pepper din China poate că nu va spune mare lucru, dar cu siguranţă o să-l reţineţi atunci c&acirc;nd veţi afla că e asociat cu un handset ce oferă o cameră frontală de 20 MP. Numele său este Little Pepper 7 şi aflaţi mai multe...

Brandul Little Pepper din China poate că nu va spune mare lucru, dar cu siguranţă o să-l reţineţi atunci când veţi afla că e asociat cu un handset ce oferă o cameră frontală de 20 MP. Numele său este Little Pepper 7 şi aflaţi mai multe detalii în rândurile următoare.

La ora actuală încă suntem uimiţi de HTC Desire Eye, cu a sa camera frontală de 13 MP, dar se pare că ne pregătim de un nou reper pe partea de camere selfie. Little Pepper are în spatele său firma Beidou şi a lansat cu câteva luni în urma smartphone-ul Little Pepper 6, dotat cu camera principală de 20 MP. Acea cameră venea cu 5 lentile şi realiza fotografii excelente.

Zvonurile afirmă că modelul cu numărul 7 va sosi cu funcţii speciale de captură frontală, precum timer evoluat, multi speed, îmbunătăţiri ale tenului subiectului în timp real şi alte opţiuni. Publicul feminin este evident vizat de acest produs, ale cărui specificaţii nu le cunoaştem. Ştim că spatele său va avea o textură 3D de tip "diamant" şi că vom vedea un corp fabricat din metal şi sticlă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×