Allview X2 Soul Style primește un nou teaser; ar putea sosi în două variante, dintre care una cu 3 GB RAM

880 ori
<b>Allview X2 Soul Style primește un nou teaser; ar putea sosi în două variante, dintre care una cu 3 GB RAM</b>Un nou smartphone pe care brașovenii de la Allview &icirc;l vor lansa p&acirc;nă la sf&acirc;rșitul acestui an, este și X2 Soul Style, terminal ce pune accentul mai mult pe design. După ce anterior ni se dezvăluia că telefonul va aduce suport...

Un nou smartphone pe care brașovenii de la Allview îl vor lansa până la sfârșitul acestui an, este și X2 Soul Style, terminal ce pune accentul mai mult pe design. După ce anterior ni se dezvăluia că telefonul va aduce suport pentru carduri microSD la pachet, astăzi este momentul în care aflăm despre o altă dotare de-a sa.

Potrivit teaser-ului de astăzi, telefonul va sosi cu 3 GB memorie RAM la pachet. Interesant la materialul sosit în inbox-ul nostru, este și denumirea sa ce primește un + în coadă (X2 Soul Style+), lucru ce ne-ar putea sugera faptul că vor exista două variante, dintre care una cu 3 GB memorie RAM.

Din câte putem vedea, camera integrată pe acest nou model va fi o unitate de 13 megapixeli cu bliț LED, posibil un senzor Sony. Privind imaginea de mai sus, observăm spatele din sticlă, dar și rama metalică ce oferă un design premium și elegant în același timp.

Personal, tind să cred că varianta cu 3 GB RAM va fi disponibilă în nuanța de culoare albastră, și dedicată astfel publicului masculin ce pune mai mult accentul pe performanță. Pe de altă parte, versiunea roz din teaserele precedente ar putea fi una de tip Lite și destinată publicului feminin ce consideră camera foto mai importantă decât restul specificațiilor.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×