Allview X3 Soul Style și X3 Soul Lite vor debuta oficial pe data de 28 iunie

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.027 ori
<b>Allview X3 Soul Style și X3 Soul Lite vor debuta oficial pe data de 28 iunie</b>Pentru acest sfârșit de iunie, compania brașoveană Allview ne pregătește lansarea smartphone-urilor X3 Soul Style și X3 Soul Lite - modele care pun accentul pe design. Aflăm astăzi prin intermediul unui material de tip teaser faptul că debutul acestora

Prin intermediul unui material teaser pe care îl puteți vedea și voi chiar mai sus, compania brașoveană Allview ne anunță că lansarea smartphone-urilor X3 Soul Style și X3 Soul Lite va avea loc pe data de 28 iunie. În această zi vom afla specificațiile complete ale celor două dispozitive, dar și prețurile de comercializare pe plan local.

După cum și denumirile telefoanelor de față ne indică, aceste smartphone-uri se vor axa mai mult pe partea de design, în special modelul X3 Soul Style. Pe acesta l-am mai văzut anterior într-o imagine teaser care ne dezvăluia prezența unui scanner de amprente la bord. Posibil să avem un display HD aici, 2 sau 3 GB memorie RAM și cel mai probabil un procesor quad-core pe 64-bit.

Cât despre X3 Soul Lite, acesta ar trebui să păstreze înfățișarea modelului standard X3 Soul, dar să ne ofere un pachet hardware mai slab. Asta înseamnă că am putea întâlni un display de 5 inch cu rezoluție HD, un procesor quad-core de 1.3 GHz, o cameră foto principală de 8 megapixeli și 2 GB RAM. Dacă acestea sunt într-adevăr dotările noilor terminale, aflăm săptămâna viitoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×