Allview X3 Soul Style: Conectivitate dual SIM, TDD/FDD, cu de toate

Autor:  | Publicat în:  Allview 836 ori
<b>Allview X3 Soul Style: Conectivitate dual SIM, TDD/FDD, cu de toate</b>Dacă tot e poziţionat Allview X3 Style ca un telefon pentru tineri, ce s-ar face ei oare fără nişte trafic de date via LTE? Cum ar mai putea face live-uri pe Facebook cu camera aia frontală minunată? Ei bine, acest model vine cu suport pentru LTE..

Dacă tot e poziţionat Allview X3 Soul Style ca un telefon pentru tineri, ce s-ar face ei oare fără nişte trafic de date via LTE? Cum ar mai putea face live-uri pe Facebook cu camera aia frontală minunată? Ei bine, acest model vine cu suport pentru LTE Categoria 4 (TDD si FDD - inclusiv banda (38)2600 MHz Digi Mobil), cu viteza teoretică de download de 150 Mbps, HSDPA şi Bluetooth 4.0.

Avem parte şi de WiFi 802.11 b/g/n, WiFi Direct şi microUSB 2.0. Acesta este un telefon dual SIM, cu un slot micro SIM şi unul nano SIM, GPS şi voce HD. Unul dintre slot-urile SIM poate fi folosit şi ca slot microSD. În zona Dialer avem funcţii ca Blacklist şi Speed dial, iar apelurile au volum ridicat, sunet clar şi semnalul a fost bun.

Allview X3 Soul Style Speedtest

La testul de viteză prin Speedtest am prins 64 Mbps la download şi 42 Mbps la upload via 4G LTE şi 69 Mbps la download şi 25 Mbps la upload via WiFi. Dacă valoarea 4G a fost bună, la cea WiFi am văzut şi rezultate duble în condiţii similare, deci se putea puţin mai bine.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×