Allview X2 Soul Style va sosi și cu slot microSD la pachet; iată cel de-al doilea teaser

1.181 ori
<b>Allview X2 Soul Style va sosi și cu slot microSD la pachet; iată cel de-al doilea teaser</b>La &icirc;nceputul acestei săptăm&acirc;ni vă dezvăluiam informații despre un nou smartphone pregătit de către Allview, unul ce &icirc;și mută focusul pe design de această dată. Modelul se numește X2 Soul Style și va sosi la pachet cu o...

La începutul acestei săptămâni vă dezvăluiam informații despre un nou smartphone pregătit de către Allview, unul ce își mută focusul pe design de această dată. Modelul se numește X2 Soul Style și va sosi la pachet cu o cameră perfomantă axată pe captura de tip selfie și pe funcții software de înfrumusețare.

Deși bănuiam că device-ul va fi destinat doar publicului feminin, se pare că acest model va sosi și în alte variante de culoare, cum este cazul acestui albastru închis ce poate fi admirat în noul teaser de mai sus. Imaginea ne dezvăluie și prezența unui spate realizat din sticlă, sau poate din policarbonat lucios.

Noutatea hardware ce ni se dezvăluie astăzi, este aceea că Allview X2 Soul Style va oferi conectivitate 4G Dual Mode, și posibilitatea de atașare a unui card microSD în slotul dedicat pentru SIM 2.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×