Apple va lansa un rival pentru PayPal în 2016, conform Wall Street Journal

522 ori
<b>Apple va lansa un rival pentru PayPal în 2016, conform Wall Street Journal</b>Se pare că Apple nu se mulţumeşte doar să lanseze un serviciu de plăti cu ajutorul terminalelor mobile, ci vrea un sistem de plăţi generalizat care să rivalizeze cu PayPal. Acesta ar urma să debuteze anul viitor, conform celor de la Wall Street...

Se pare că Apple nu se mulţumeşte doar să lanseze un serviciu de plăti cu ajutorul terminalelor mobile, ci vrea un sistem de plăţi generalizat care să rivalizeze cu PayPal. Acesta ar urma să debuteze anul viitor, conform celor de la Wall Street Journal.

O mare parte din consumatorii din State realizează deja plăti cu PayPal zilnic iar Apple vede potenţial în piaţa plăţilor peer to peer cu mobilul. Oficialii companiei din Cupertino au avut în ultimele săptămâni întâlniri cu bănci precum JP Morgan Chase, Wells Fargo sau Capital One Financial, pentru a demara proiectul rival cu PayPal. Piaţa include şi alţi jucători, precum Venmo, Square sau chiar Google.

PayPal s-a aflat sub tutelajul eBay şi s-a reinventat în ultimii ani. Serviciul permite realizarea unui transfer de credit prin introducerea unui număr de telefon sau adresa de mail a celui care primeşte banii. Fondurile pot veni din contul PayPal, un cont bancar legat la utilizatorul respectiv sau un card de credit. Noul serviciu P2P Apple ar putea fi cumva o evoluţie a lui Apple Pay, deşi aici Google are un avantaj, pentru că Android Pay are câteva luni vechime deja.

Creatorul lui iPhone ar putea micşora ecartul dacă se conectează la un serviciu existent deja folosit de bănci, precum clearXchange, transferând astfel bani cu ajutorul adresei de mail sau numărului de telefon.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×