Allview X2 Xtreme Hands-on; OnePlus 2 killer integrat mioritic (Video)

2.635 ori
<b>Allview X2 Xtreme Hands-on; OnePlus 2 killer integrat mioritic (Video)</b>Am avut ocazia astăzi să pun m&acirc;na pentru prima oară pe Allview X2 Xtreme, flagshipul pe anul 2015 al celor de la Allview şi pot spune că am fost plăcut impresionat. Practic, telefonul bifează toate dotările pe care trebuie să le aibă un...

Am avut ocazia astăzi să pun mâna pentru prima oară pe Allview X2 Xtreme, flagshipul pe anul 2015 al celor de la Allview şi pot spune că am fost plăcut impresionat. Practic, telefonul bifează toate dotările pe care trebuie să le aibă un terminal de top şi unele chiar le exacerbează.

Nu voi intra în specificaţii tehnice, pentru că aveţi un material amplu legat de lansare, care acoperă acest aspect. Experienţa de utilizare a telefonului e fluidă, nu am detectat nici un pic de lag, iar interfaţa camerei are frame rate bun. E de apreciat şi că acest model rulează Android 5.1 Lollipop, într-o versiune nu foarte îndepărtată de cea stock. Totuşi, probabil lucrul care mi-a plăcut mie cel mai mult e că MediaTek Helio X10 nu pare a produce supraîncălzire.

Deşi oferă o performanţă care în unele teste îl depăşeşte pe Snapdragon 810, după câteva fotografii şi 2 benchmarkuri hardcore, Allview X2 Xtreme nu s-a încins. Interfaţa camerei e puţin cam copilăroasă cu acele iconuri colorate, dar în miezul său e o experienţă minimalistă, cu fonturi albe ca în cazul lui Emotion UI de la Huawei. Telefonul, care e mai degrabă phablet prin diagonală de 6 inch e inevitabil masiv, dar stă bine în mâna utilizatorului și are aderență bună.

Nu mi s-a părut exagerat de gros, iar rama sa metalică e solidă. Capacul spate odată înlăturat oferă acces la cele 2 sloturi SIM şi cel microSD, iar bateria nu poate fi înlăturată. Nu am remarcat nici bloatware la bord, ceea ce din nou e o veste bună, după cum e şi faptul că avem acces la acele funcţii Pro ale camerei, de la shutter speed la expunere şi de la ISO la balans de alb.

X2 Xtreme e telefonul cu cea mai ridicată rezoluţie a camerei principale lansat în Europa în acest an şi nu cred că mă înşel când spun asta. Nici producătorii reputaţi de terminale mobile nu au trecut pragul de 20 MP şi unii nu au sărit nici pragul Full HD la capitolul ecran. Prima impresie despre X2 Xtreme este una în mod clar pozitivă şi îl văd un OnePlus 2 Killer, în ideea că ambele sunt modele masive, care nu pun mare accent pe un design sexy, cu sticlă curbată sau talie subţire, ci mai degrabă pe dotări de top la preţ atractiv.

Cine va câştiga? Vom afla după recenzii!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×