Premieră: Allview X4 Soul Infinity va fi primul smartphone proiectat de brașoveni; va sosi cu display 18:9 și un raport screen-to-body de 80%!

5.610 ori
<b>Premieră: Allview X4 Soul Infinity va fi primul smartphone proiectat de brașoveni; va sosi cu display 18:9 și un raport screen-to-body de 80%!</b>Această zi de 29 iunie reprezintă un pas important în istoria Allview, zi în care compania brașoveană anunță detalii despre primul smartphone proiectat la nivel intern folosind componente din partea furnizorilor. Este vorba despre X4 Soul Infinity

O veste inedită sosește astăzi din partea brașovenilor de la Allview care au un anunț mega important de făcut. Acesta se referă la smartphone-ul X4 Soul Infinity, primul smartphone ce va fi proiectat în întregime de către Allview folosindu-se componente de la furnizori specializați - cu precizarea că pe piață nu va mai exista un alt telefon identic la vânzare, lucru ce se întâmplă cu modelele actuale.

Allview

Practic Allview va apela la o companie precum Foxconn pentru asamblarea noului device, un pas pe care îl așteptam de mult timp să fie făcut de către compania românească. Acest smartphone este unul suprinzător în stil Xiaomi Mi Mix ce va impresiona grație display-ului său de tip 18:9 cu muchii foarte înguste ce va ocupa 80% din întreaga suprafață a panoului frontal.

Mai aflăm că terminalul va integra într-o carcasă destinată unui produs standard cu diagonala de 5 inch, un display cu 15% mai mare decât în mod obișnuit. Dacă vă amintiți, acest telefon era prezentat chiar în calendarul de lansări Allview pe 2017, material ce îl vedeam în luna februarie a acestui an. Suntem informați că marca Allview X4 Soul Infinity a fost înregistrată la European Union Intellectual Property Office (EUIPO) și că cei interesați se pot înscrie pe pagina dedicată X4 Soul Infinity pentru a primi acces la beneficii speciale.

Lucian Peticilă, General Manager Allview a declarat următoarele:

Viziunea noastră a fost încă de la început să oferim românilor acces facil la tehnologie de ultimă generație. Este o promisiune care ne-a ghidat pașii în cei 15 ani de la crearea companiei și care ne-a adus astăzi în momentul în care dezvoltăm un smartphone uimitor, pentru care ne-am asumat o comandă de 50.000 de display-uri. Suntem încrezători că acest terminal va face diferența pe piața de tehnologie prin noi beneficii pe care le vom dezvălui în momentul lansării. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×