Neffos X1 Lite este cel mai nou smartphone din portofoliul TP-Link; terminal de 5 inch cu Android Nougat

933 ori
<b>Neffos X1 Lite este cel mai nou smartphone din portofoliul TP-Link; terminal de 5 inch cu Android Nougat</b>De astăzi în portofoliul de smartphone-uri marca TP-Link se află și modelul numit Neffos X1 Lite, produs de buget ce se prezintă ok la capitolul design și dotări. Acesta rulează Android 7.0 Nougat din fabrică și pe lista sa de specificații întâlnim

Intrarea celor de la TP-Link pe piața smartphone a fost o adevărată surpriză, două dintre telefoanele companiei (C5 Max, Neffos X1) fiind testate și de noi în ultimul an. Astăzi aflăm că firma producătoare de routere tocmai ce a lansat un nou handset mobil numit Neffos X1 Lite ce va sosi pe piața europeană la un preț de aproximativ 149.99 euro ~ 680 lei în perioada următoare.

TP-Link Neffos X1 Lite

Design-ul este asemănător cu cel al versiunilor anterioare X1 și X1 Max, cu ceva schimbări la nivel de hardware. Vom primi aici un display HD IPS de 5 inch acoperit de sticlă curbată 2.5D, un procesor octa-core MediaTek MT6750 de 1.5 GHz și o soluție grafică Mali-T860MP2. Bifăm și prezența a 2 GB RAM, a celor 16 GB de stocare flash și a slotului microSD ce poate găzdui carduri de până la 128 GB.

Neffos X1 Lite aduce o cameră frontală de 5 megapixeli cu lentile wide la 84 grade și pe spate un senzor principal de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0, PDAF și bliț LED. Se menționează aici și prezența unei baterii de 2550 mAh, a suportului dual-SIM și a următoarelor elemente de conectivitate: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.1, A-GPS, Glonass 4G LTE.

Nu în ultimul rând aflați că telefonul va fi disponibil pe gri, auriu și argintiu și că avem și un scanner de amprente la dispoziție!

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×