Allview dezvăluie calendarul de lansări pe anul 2017: telefoane cu cameră duală în faţă şi spate, un model cu ecran edge to edge, televizor şi masă de lucru

2.616 ori
<b>Allview dezvăluie calendarul de lansări pe anul 2017: telefoane cu cameră duală în faţă şi spate, un model cu ecran edge to edge, televizor şi masă de lucru</b>Anul 2017 se anunță a fi unul tare interesant pentru Allview, companie ce ne pregătește dispozitive inedite. Prin intermediul calendarului de lansări ce a fost dezvăluit astăzi aflăm că firma brașoveană va lansa un smartphone cu display edge-to-edge, un

Allview ne-a dezvăluit la acest final de săptămâna calendarul său de lansări pe anul 2017, care include câteva produse cel puţin interesante şi o surprinzătoare axare pe productivitate, jucând după cadrele din acest calendar. Fiecare lună primeşte în dreptul său o imagine-teaser şi ne-am suflecat mânecile şi ne-am pus intuiţia la treabă pentru a ne da seama care sunt noutăţile.

Luăm deci fiecare lună la rând şi vedem ce ar putea prezenta braşovenii:

Ianuarie

Calendar lansari Allview

În ianuarie vedem oglinda smart ce face parte din sistemul smart home Siebo, la a cărui prezentare am participat în decembrie. Respectiva oglinda e capabilă să afişeze ştiri, date meteo, calendarul şi chiar se conectează la cantarul smart şi face sugestii de diete. Din câte îmi amintesc preţul era undeva la 5000 sau 6000 de lei pentru întregul setup smart cu oglindă şi senzori.

Februarie

Calendar lansari Allview

Februarie este luna camerei duale la Allview, ei lansând un telefon cu cameră duală în spate, cel mai probabil modelul Allview X4 Soul. A primit deja teasere şi speculaţii şi ne aşteptam la un terminal high end, cu design arătos şi cu capacitatea de a obţine efecte bokeh folosind cei doi senzori din spate. Formatul va fi unul de phablet.

Martie

Calendar lansari Allview

În martie am putea asista la debutul unui telefon cu cameră duală în faţă de această dată, sau dacă nu, atunci cu siguranţă un super selfie phone. Ar putea avea fie stabilizare optică pentru camera frontală cum propunea HTC anul trecut, fie să ne ofere o rezoluţie foarte ridicată pentru camera selfie, undeva pe la 16 megapixeli să zicem. Şi blitzul frontal e o posibilitate.

Aprilie

Calendar lansari Allview

Luna aprilie e probabil cea mai misterioasă din calendar, cu ceea ce pare a fi o maşină de curse reprezentată acolo, cu branding Xtreme. În realitate cred că vom primi un smartphone high end, cu 6 GB RAM şi urmaş pentru Allview X2 Xtreme. Silueta aceea ne intrigă totuşi şi ne gândim eventual la un laptop de gaming, deşi e o competiţie prea dură între ASUS şi Acer în România pentru a ataca piaţa brusc în acest mod.

Mai

Calendar lansari Allview

Ideea unei mese smart în stil Surface şi cu branding Allview circulă de ceva vreme, deci nu ne miră apariţia sa aici. Produsul ar putea fi important pentru firme, restaurante şi baruri, săli de prezentare sau universităţi şi şcoli. Diagonala va fi una de televizor şi preţul de mii de euro probabil.

Iunie

Calendar lansari Allview

Prima lună de vară pare să ne aducă un dispozitiv curbat. Foarte posibil să vedem un smartphone Allview cu muchii curbate în stil Galaxy S7 Edge şi cu afişaj în acea zonă. Ar fi inedit dacă am vedea chiar un terminal flexibil ca LG G Flex, dar nu ştim dacă Allview e gata să joace atât de riscant, cu un model de nişă de genul. Mă aştept la o diagonală mare şi shortcut-uri pe ecranul lateral.

Iulie

Calendar lansari Allview

A doua lună de vară pare axată pe fitness şi pe un purtabil smart cu funcţii de sănătate. Vedem o funcţie SOS pe ecran, senzor de puls şi alte iconuri de gen. Şi designul acestui ceas este mai elegant decât ce a lansat Allview până acum în zona purtabilelor. Allwatch Health anyone?

August

Calendar lansari Allview

Probabil cea mai interesantă fotografie din calendar e cea din luna august. Pare să prezinte un handset în gen Xiaomi Mi MIX sau Sharp Aquos Crystal X, un model cu ecran edge to edge, practic fără muchii sus, în dreapta şi stânga. Nu pare să aibă earpiece şi camera frontală, apelând la difuzor pe bază de vibraţii pentru convorbiri probabil. Dotările vor fi cu siguranţă high end şi diagonala mare.

Septembrie

Calendar lansari Allview

Când încep să cadă frunzele, Allview ne aduce ceea ce pare a fi un set top box sau de ce nu, chiar un televizor sub brand propriu. Dacă mă iau după imagine avem şi funcţii de gaming şi poate vedem şi Android TV la bord sau vreo platformă proprietară. Nu ar strica şi un canal de content dedicat, sau un magazin de aplicaţii

Octombrie

Calendar lansari Allview

În octombrie produsul lansat pare mai degrabă legat de software decât de hardware. Pare să fie un nou UI, sau un asistent virtual, care să soncentreze funcţiile smart home şi pe cele ale ceasului cu funcţii de sănătate. Posibil să vedem soluţii smart Home noi şi un hub central care să le reunească, o evoluţie a lui Siebo.

Noiembrie

Calendar lansari Allview

Allview intră în liga greilor, propunând o tabletă masivă pentru desenat, schiţe şi editare video. Aduce cu Microsoft Surface Studio şi va avea probabil tehnologie Wacom, un stylus de top asociat, foarte mult RAM şi rezoluţie uriaşă. Preţul de mii de euro e garantat şi ar trebui să primim şi un mecanism de rabatare solid.

Decembrie

Calendar lansari Allview

Anul se încheie cu încă un smartwatch, de această dată unul mai elegant şi cu o posibilă trecere a Allview la Android Wear. Purtabilul va avea ecran color şi sunt şanse mari să opereze de sine stătător, fără a avea nevoie de telefon. Nu excludem prezenţa unui slot SIM la bord şi a unei baterii generoase.

Cam acesta ar fi anul 2017, în viziunea noastră, judecând după teaserele Allview. Compania se extinde în noi zone şi pariază pe ecrane curbate, terminale de productivitate şi ceasuri smart, dar şi pe camere duale. Toate aceste produse vor ajunge la noi la test şi vă vom spune dacă pariul a fost câştigător.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×