Altek Își oferă modulul de cameră cu dublă lentilă producătorilor de smartphone-uri, se așteaptă o adopție În masă

Autor:  | Publicat în:  Altek 923 ori
<b>Altek Își oferă modulul de cameră cu dublă lentilă producătorilor de smartphone-uri, se așteaptă o adopție În masă</b>Altek este creatorul unui modul de cameră cu lentila dublă, menit pentru camerele frontale de pe smartphone-uri și deja folosit pe HTC One M8. Aparent compania se așteaptă ca tot mai mulți producători de telefoane să îi adopte soluția în...

Altek este creatorul unui modul de cameră cu lentila dublă, menit pentru camerele frontale de pe smartphone-uri și deja folosit pe HTC One M8. Aparent compania se așteaptă ca tot mai mulți producători de telefoane să îi adopte soluția în viitorul apropiat.

Principiul e simplu: o lentilă face fotografiile și cealaltă ajuta prin măsurarea distanței, pentru o mai bună precizie. Huawei și Lenovo și-au manifestat interesul pentru aceste module, pe care le vor folosi începând din trimestrul 2 al acestui an. în 2015 numărul de companii care vor prelua tehnologia Altek va crește, în afară de Apple și Samsung, care prefera propriile tehnologii.

Soluțiile asociate lentilelor folosite pe terminale mobile aduc între 50 și 60% din veniturile companiei Altek, în vreme ce camerele constituie doar 20-30% din veniturile sale. Segmentul auto și cel medical contribuie la veniturile firmei cu aproximativ 10, până la 15%. Având în vedere nebunia selfie-urilor, mă aștept să văd tot mai multe camere frontale de acest gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×