Chrome Remote Desktop ajunge pe Android, În curând și pe iOS

1.169 ori
<b>Chrome Remote Desktop ajunge pe Android, În curând și pe iOS</b>Google a lansat astăzi aplicația Chrome Remote Desktop pentru Android și peste câteva luni va lansa și un echivalent pe iOS. Cu ajutorul acestei soluții posesorii de terminale Android își vor putea controla desktopurile de la distanță. &nbsp;...

Google a lansat astăzi aplicația Chrome Remote Desktop pentru Android și peste câteva luni va lansa și un echivalent pe iOS. Cu ajutorul acestei soluții posesorii de terminale Android își vor putea controla desktopurile de la distanță.

Există numeroase soluții remote în ziua de azi, unele provenind de la companii reputate și unele cu extra securitate. Microsoft are aplicații de acest gen și acum și Google. Aplicația despre care scriem aici funcționează similar cu softul remote desktop asociat lui Chrome încă din 2011. Acesta poate fi folosit pentru lucrul cu PC-ul de la distanță sau acces remote la fișiere și aplicații.

Veți avea nevoie și de aplicația desktop asociată pentru a putea opera cu cea de pe mobil. Sesiunile desktop au parte de criptare folosind funcțiile SSL din Chrome și nu, nu există pericol de HeartBleed aici. Veți avea nevoie și de un cont Google pentru a folosi aplicația, iar Google recomanda și o protecție cu un PIN de 6 cifre în cazul aplicației.

Prima etapă în activarea aplicației este să instalați un plugin pe Chrome de pe PC-ul vostru, folosind magazinul web Chrome. Aplicația Android o descărcați de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×