Samsung afirmă că Galaxy Note 4 ar putea adopta un alt design față de vechile generații Galaxy Note

1.435 ori
<b>Samsung afirmă că Galaxy Note 4 ar putea adopta un alt design față de vechile generații Galaxy Note</b>De curând, în cadrul unui interviu adresat lui Yoon Han-kil, senior vice-președinte al departamentului Product Strategy Samsung, cei de la Reuters au scos la iveală faptul că pe lângă noi terminale Tizen ce vor fi lansate anul acesta de către...

De curând, în cadrul unui interviu adresat lui Yoon Han-kil, senior vice-președinte al departamentului Product Strategy Samsung, cei de la Reuters au scos la iveală faptul că pe lângă noi terminale Tizen ce vor fi lansate anul acesta de către Samsung, urmează ca succesorul lui Galaxy Note 3 să vină de această cu un alt design.

Acest lucru este explicat ca fiind o metodă de a ajuta compania la capitolul vânzări. După cum bine știm, ultimele generații Galaxy S, respectiv Galaxy Note, au arătat în mare parte la fel, fără a se realiza o modificare de amploare la capitolul design.

Brevet Samsung - Design Telefon

Posibila înfățișare al lui Galaxy Note 4 ar putea sta chiar în spatele unui brevet Samsung ce prezintă un terminal cu margini rotunjite care include și un display curbat. De asemenea, analizând partea de sus a device-ului se observă forma rotunjită similară cu cea oferită în acest moment de către HTC One M8, semn că Galaxy Note 4 s-ar putea inspira din acest model.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×