Amazon lucrează la tablete și smartphone-uri proprii; acestea sosesc de sărbători?

1.323 ori
<b>Amazon lucrează la tablete și smartphone-uri proprii; acestea sosesc de sărbători?</b>Cu câteva zile în urmă șeful Amazon Jeff Bezos a făcut puțin teasing, întrebat fiind de existența unei tablete cu branding Amazon. El a afirmat pentru jurnaliști că ar trebui "să fim pe fază" pentru a afla noi vești cu privire la un astfel de...

Cu câteva zile în urmă șeful Amazon Jeff Bezos a făcut puțin teasing, întrebat fiind de existența unei tablete cu branding Amazon. El a afirmat pentru jurnaliști că ar trebui "să fim pe fază" pentru a afla noi vești cu privire la un astfel de terminal. în plus, au apărut și speculații cu privire la un smartphone și o tabletă Amazon.

Acestea ar urma să sosească în perioada următoare, axându-se pe sistemul de operare Android. Amazon are deja experiența și infrastructura necesară, administrând un magazin de aplicații Android și având foarte popularul e-reader Kindle în portofoliu. Cu învățămintele trase de la aceste produse/servicii, faimosul retailer ar putea intra pe piața tabletelor cât de curând.

Nu avem încă informații despre specificațiile unui astfel de terminal, dar el va fi probabil dotat cu un procesor dual core, o cameră de minim 5 megapixeli și va sosi măcar cu 8GB memorie internă, asta dacă Amazon nu va dori să se axeze exclusiv pe soluții cloud. în ce privește producătorul hardware al tabletei, candidații favoriți sunt Samsung și Quanta Computers, conform site-urilor gdgt și Digitimes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×