Vânzările de jocuri pe Sony Ericsson Xperia Play au fost foarte slabe

2.418 ori
<b>Vânzările de jocuri pe Sony Ericsson Xperia Play au fost foarte slabe</b>Sony Ericsson a mizat în 2011 pe Android și a dezvoltat o serie de deviceuri interesante. Mă refer la Xperia Arc, Neo, Play. Rezultatele nu au întârziat să apară după cum citiți aici. Aminteam de Xperia Play ce a reprezentat un pas interesant....

Sony Ericsson a mizat în 2011 pe Android și a dezvoltat o serie de deviceuri interesante. Mă refer la Xperia Arc, Neo, Play. Rezultatele nu au întârziat să apară după cum citiți aici. Aminteam de Xperia Play ce a reprezentat un pas interesant. Pare a fi încrucișarea dintre un PSP Go și un telefon Android.

Datele sale hardware sunt următoarele:

  • ecran LED de 4 inch cu rezoluție 480x854 pixeli și 16 M. culori cu tastatură culisantă dezvoltată special pentru gaming;
  • procesor Qualcomm Snapdragon la 1 Ghz, 512 Mb RAM, Adreno 205 GPU 8 GB spațiu de stocare, Android 2.3 Gingerbread;
  • Wi-Fi b/g/n, DLNA, 3G cu HSDPA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm;
  • cameră de 5 Megapixeli cu autofocus și led flash;
  • baterie de 1500 mAh, 175 gr., 16 mm grosime.
  • preț de 2.399 lei

Ideea era ca acest smartphone să genereze vânzări și prin prisma celor peste 50 de jocuri optimizate pentru Xperia Play. Sony este o companie arhicunoscută pentru PS3 sau consolă PSPortable.

Statisticile vizavi de descărcările din Android Market nu sunt deloc bune și cinci jocuri au sub 1000 de downloads: Cool Borders 2 între 100 - 500, Destruction Derby între 500 - 1000, Jumping Flash între 50 - 100, MediEvil între 100 - 500 și Syphon Filter între 100 - 500.

Oficialii Sony Ericsson sunt liniștiți și spun că deocamdată nu au de ce să își facă probleme. Xperia Play este o noutate absolută și dovedește cât de versatilă este platforma Android. Dacă vreți să vedeți un hands-on cu acest smartphone vă propun experiența mobilissimo.ro de la MWC Barcelona 2011 - aici.

Va fi interesant cum vor face bani din jocuri și mai ales că în general în Android Market prețurile sunt reduse și mai degrabă simbolice. Spre comparație un titlu de joc pentru PSPortable sau PSP Go costă peste 20 - 30 de euro și se ajungea la valori de 200 de lei.

Telefonul se află în teste și în curând mobilissimo.ro va oferi o prezentare detaliată pentru Sony Ericsson Xperia Play.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×