Ampeq SoundPad 2 e probabil cel mai sexy media player, vine cu difuzoare de 3 W

981 ori
<b>Ampeq SoundPad 2 e probabil cel mai sexy media player, vine cu difuzoare de 3 W</b>în cazul în care nu știați, Android nu este un OS limitat doar la tablete și telefoane, ci el rulează și pe ceasuri, set top box-uri și chiar și playere media precum cel de mai jos. Pe numele său Ampeq SoundPad 2, acest device este unul dintre...

în cazul în care nu știați, Android nu este un OS limitat doar la tablete și telefoane, ci el rulează și pe ceasuri, set top box-uri și chiar și playere media precum cel de mai jos. Pe numele său Ampeq SoundPad 2, acest device este unul dintre cele mai arătoase playere din gama sa.

Anul trecut Archos lansa Arnova SoundPad, adică un soi de device desktop care integra difuzoare de 3W și un display 7 inch, toate suportate de un kickstand integrat. Aceeași idee este aplicată și la Ampeq SoundPad 2, un Android Media Box, așa cum scrie pe el. E practic vorba despre o tabletă la care au fost lipite două mega difuzoare și un suport special.

Ampeq SoundPad 2

Ampeq SoundPad 2 integrează un display de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli și un procesor Rockchip RK2928, un ARM Cortex A9 single core cu GPU Mali 400, 1 GB RAM și 4 GB memorie internă. Alte dotări includ slot microSD, ieșire HDMI, WiFi, Bluetooth și un port microUSB OTG. Primim și o cameră frontală, senzor infraroșu și o baterie care asigură 7 ore de playback audio.

Prețul acestui produs este de 145 de dolari, iar avand in vedere ca brandul Archos e prezent si pe piata noastra, poate vom vedea gadgetul in magazine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×