Sony a Început să trimită invitații pentru un eveniment organizat În China; Urmează lansarea lui Xperia Z1 Mini?

Autor:  | Publicat în:  Sony 838 ori
<b>Sony a Început să trimită invitații pentru un eveniment organizat În China; Urmează lansarea lui Xperia Z1 Mini?</b>E surprinzător faptul că deși au trecut luni întregi de când Sony Xperia Z1 Mini e subiect de zvonuri, acest device nu a avut parte de o lansare oficială. E drept că există un soi de variantă a sa disponibilă în Japonia, modelul Z1f, totuși nu...

E surprinzător faptul că deși au trecut luni întregi de când Sony Xperia Z1 Mini e subiect de zvonuri, acest device nu a avut parte de o lansare oficială. E drept că există un soi de variantă a sa disponibilă în Japonia, modelul Z1f, totuși nu avem o versiune internațională. Ei bine debutul ar putea urma cu ocazia unui eveniment din China.

Se pare că Sony ar pregăti un eveniment local organizat în China și care ar putea marca lansarea lui Xperia Z1 Mini, cunoscut și sub numele de Z1s. Mai sus vedeți o imagine cu invitația trimisă presei, una foarte colorată, în nuanțele în care telefonul Z1f este disponibil în Japonia. între timp Sony se pregătește și de CES 2014 în Las Vegas, unde va prezenta un nou smartwatch, probabil și o nouă tableta și eventual și un smartphone.

Sony Xperia Z1f
Sony Xperia Z1f

Sunt multe motive pentru care așteptam cu nerăbdare acest model Mini, dar cel mai puternic e faptul că dotările sale sunt foarte bune pentru un handset cu o diagonală atât de mică. E vorba aici despre un smartphone cu ecran de 4.3 inch, procesor Snapdragon 800 și camera de 20.7 megapixeli, cu un senzor la fel de capabil ca și cel de pe Xperia Z1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×