Platforma Samsung Smart Home interconectează telefoane, tablete, Smart TV-uri și electrocasnice

922 ori
<b>Platforma Samsung Smart Home interconectează telefoane, tablete, Smart TV-uri și electrocasnice</b>Samsung face un pas către viitor prin soluția Smart Home, care interconectează toate device-urile moderne din casa utilizatorului. Prezentată la CES 2014, această platformă a fost anunțată deja de către producătorul sud-coreean. &nbsp; Ea...

Samsung face un pas către viitor prin soluția Smart Home, care interconectează toate device-urile moderne din casa utilizatorului. Prezentată la CES 2014, această platformă a fost anunțată deja de către producătorul sud-coreean.

Ea permite Smart TV-urilor, electrocasnicelor, tabletelor și telefoanelor să fie conectate și administrate prin intermediul unei singure aplicații. Asta înseamnă că un utilizator poate controla simultan o mașină de spălat, un televizor, o cameră digitală, un smartphone și chiar și ceasul Galaxy Gear folosind o platformă unică.

Platforma are 3 funcții principale: Device Control, Home View și Smart Customer Service. Prima opțiune permite personalizarea setărilor de pe terminalele mobile sau Smart TV, sau chiar pornirea sau închiderea aerului condiționat de exemplu. Vă puteți folosi și de comandă vocală, astfel că dacă spuneți "Going out" către Galaxy Gear, acesta va închide sistemul de iluminare și unele aparate.

Aceleași comenzi se aplică și pe Smart TV și alte terminale. Home View oferă o privire în timp real asupra aparatelor din casă și a conexiunilor dintre ele, iar Smart Customer Service va anunța când device-urile au nevoie de service sau consumabile. Se pare ca viitorul a sosit deja!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×