Android 7.1.1 vine pe terminalele Nexus în curând cu un nou security patch datat 5 decembrie

1.493 ori
<b>Android 7.1.1 vine pe terminalele Nexus în curând cu un nou security patch datat 5 decembrie</b>Google ne pregătește în acest moment actualizare Android 7.1.1 Nougat pentru terminalele Nexus, release ce ne va aduce acele gesturi despre care mai tot internetul vorbește. Vom primi funcția de a realiza gesturi de tip dublu-tap pentru a trezi ecranul

Următorul release din universul Android va aduce terminalele Nexus la varianta de OS Android 7.1.1, se pare, cel puţin dacă ne luăm după Vodafone Australia. Operatorul ar fi dezvăluit faptul că lansarea variantei pentru consumatori va veni la începutul lunii decembrie.

Acest update OTA va aduce şi un patch de securitate datat 5 decembrie şi vine la mai puţin de 2 săptămâni după un al doilea developer preview pentru Android 7.1. Odată sosit update-ul, telefoanele Nexus şi tabletele compatibile din aceeaşi gamă vor fi în sfârşit la paritate cu Google Pixel şi Pixel XL, ca variante de software.

Android 7.1 a debutat pe modelele Pixel, dar a ajuns apoi şi pe Nexus 5X, Nexus 6P şi Pixel C prin Developer Preview iniţial. Nexus 9 a urmat odată cu Developer Preview 2. Android 7.1.1 le permite dezvoltatorilor să adauge noi shortcuturi pentru aplicaţii, iar tastaturile primesc suport GBoard şi funcţii extinse de tip rich content, plus introducerea de GIF-uri.

Android 7.1.1 e mai mult decât un security patch şi va ocupa în jur de 650 MB, se pare. Modelele Pixel vor primi odată cu acest release şi funcţiile "dublu tap pentru a activa ecranul" şi "ridică telefonul pentru a îi activa ecranul".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×