Android Nougat vine pe Nexus 5X şi Nexus 6P pe 22 august, conform unui operator canadian

1.170 ori
<b>Android Nougat vine pe Nexus 5X şi Nexus 6P pe 22 august, conform unui operator canadian</b>De obicei asociem actualizările la noi versiuni de Android cu toamna şi finalul de an, dar în 2016 finalul de vară ar putea să ni-l aducă pe Android 7.0 Nougat. Acest release ar putea sosi chiar pe 22 august, dacă ne luăm după listarea operatorului..

De obicei asociem actualizările la noi versiuni de Android cu toamna şi finalul de an, dar în 2016 finalul de vară ar putea să ni-l aducă pe Android 7.0 Nougat. Acest release ar putea sosi chiar pe 22 august, dacă ne luăm după listarea operatorului canadian Telus.

De vreme ce varianta finală de Developer Preview a lui Nougat a sosit în iulie, era cazul să ne apropiem şi de debutul lui Android 7.0 la nivel oficial şi în varianta finalizată. Revenind la Telus, ei menţionează modelele Nexus 5X şi Nexus 6P drept gata de a primi actualizarea pe 22 august, adică lunea viitoare. Pe listă se află şi câteva terminale Samsung care au primit actualizări de securitate şi bug fix-uri minore in aceasta luna.

Android Nougat vine pe Nexus 5X şi Nexus 6P pe 22 august, conform unui operator canadian

BlackBerry Priv e şi el acolo tot cu un bug fix. E bizar că Nexus 6 nu are privilegiul de a primi actualizarea în aceeaşi perioadă, mai ales că a primit toate cele 5 versiuni Developer Preview Nougat în acelaşi timp cu modele mai noi. Evident există posibilitatea ca aceste date să se modifice. De obicei sosirea unui nou Android înseamnă şi debutul de noi modele Nexus, deci mare atenţie la veştile săptămânii viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×