Android Pay v1.13 primește suport pentru carduri PayPal și pentru Visa Checkout

1.661 ori
<b>Android Pay v1.13 primește suport pentru carduri PayPal și pentru Visa Checkout</b>Printre soluțiile de plăți cu mobilul avem și Android Pay, serviciu ce astăzi primește o actualizare. Aplicația dedicată ajunsă la versiunea v1.13 ne aduce suport pentru carduri PayPal, dar și pentru Visa Checkout. Așadar, vom putea realiza plăți și pe

După cum bine știți, Android Pay este o platformă dezvoltată de către Google, un soi de portofel digital prin care se permit realizarea de plăți prin intermediul terminalelor mobile precum smartphone-uri, tablete și ceasuri inteligente. Acțiunea de transfer are loc prin intermediul tehnologiei NFC și serviciul are rolul de a înlocui cardul de credit standard și desigur de a ușura lucrurile când vine vorba de achiziții.

Android Pay

Aflăm astăzi că aplicația dedicată serviciului a ajuns la versiunea v1.13, update ce aduce câteva lucruri interesante - asta pentru utilizatorii din țările în care platforma este disponibilă. În cazul în care nu sunteți puși la curent cu lista de țări în care Android Pay funcționează, iată-o aici: Australia, Hong Kong, Irlanda, Japonia, Noua Zeelandă, Polonia, Singapore, Marea Britanie și SUA.

Revenind la update, avem aici ca noutăți introducerea suportului pentru carduri PayPal, dar și pentru serviciul Visa Checkout. Acesta din urmă este un sistem online pentru realizarea de plăți fără a necesita furnizarea unui număr de card direct către site-urile web, un soi de rival pentru PayPal dacă îl putem numi astfel. Actualizările sunt cu siguranță importante pentru Android Pay și nu ar strica să vedem pe viitor mai multe țări suportate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×