Android de dulce: Gingerbread, Honeycomb si... Ice Cream?!

Autor:  | Publicat în:  Android 1.379 ori
<b>Android de dulce: Gingerbread, Honeycomb si... Ice Cream?!</b>Stim ca Google are o pasiune pentru deserturi si dulciuri, cand vine vorba de nume de cod date sistemului de operare Android, dar pana unde va merge gigantul motoarelor de cautare? In vreme ce Android 2.2 a purtat numele de Froyo (iaurt inghetat), iar...

Stim ca Google are o pasiune pentru deserturi si dulciuri, cand vine vorba de nume de cod date sistemului de operare Android, dar pana unde va merge gigantul motoarelor de cautare? In vreme ce Android 2.2 a purtat numele de Froyo (iaurt inghetat), iar Android 3.0 se va numi Gingerbread (turta dulce), Google a confirmat recent ca versiune urmatoarea va purta numele de Honeycomb (fagure).

Forbes, citand un oficial ARM, afirma ca dupa GingerBread, traditia continua, iar in ordine alfabetica vine Android Ice Cream. Astfel, lui Cupcake, Donut, Eclair, Froyo si Gingerbread si Honeycomb le-ar urma... "inghetata". Deocamdata nu se stie daca Honeycomb va fi Android 3.5 sau 4.0, desi balanta inclina spre prima varianta.

Avem si noi o teorie proprie cu privire la ce vine dupa Ice Cream: Jam sau Jelly. Ce parere aveti? Pana cand va mai adopta Google aceste nume de cod? Exista dulciuri cu nume care incep cu "Z"?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×