Produse evoMAG.ro

iPhone 4 la 99 de euro prin Orange, raspuns anticipat la viitoarea oferta Vodafone?

Autor:  | Publicat în:  Orange 5.509 ori
<b>iPhone 4 la 99 de euro prin Orange, raspuns anticipat la viitoarea oferta Vodafone?</b>Dupa ce am aflat ca iPhone 4 va sosi in oferta Vodafone Romania, iata inca o bomba legata de noul smartphone Apple: handsetul va fi vandut de Orange Romania la pretul de 99 euro. Informatia ne vine de la un client care a postat pe iPhoneForum.ro, dupa o...

Dupa ce am aflat ca iPhone 4 va sosi in oferta Vodafone Romania, iata inca o bomba legata de noul smartphone Apple: handsetul va fi vandut de Orange Romania la pretul de 99 euro. Informatia ne vine de la un client care a postat pe iPhoneForum.ro, dupa o discutie cu un dealer Orange din Timisoara.

Astfel, Orange va avea cea mai buna oferta pentru iPhone 4 din intreaga Europa, oferind handsetul la pretul de 99 de euro, in varianta de 16 GB. Aparent, aceasta oferta ar fi fost confirmata de un comunicat de presa Orange, pe care sursa noastra l-ar fi vazut la reprezentanta. In aceasta varianta, terminalul va fi insotit de un abonament Pantera 12, plus optiunea My Smartphone.

iPhone 4 la 99 de euro prin Orange

Abonamentul Pantera 12 ofera o reducere de 25% la taxa de abonament pentru 6 luni (3 luni in primul an, 3 luni in cel de-al doilea) si include urmatoarele facilitati: 900 de minute in retea, 600 de mesaje scrise in retea, 120 de minute nationale, 200 MB trafic de date, 25 mesaje multimedia nationale.

In plus, veti putea activa si optiunile My Smartphone pentru iPhone 4, primind astfel 500 MB de navigare web, cu viteze de pana la 7.2Mbps, pentru 9.37 euro pe luna. Daca optati pentru My Smartphone Plus, veti primi 1GB trafic national, 100 SMS nationale, 100 MMS nationale, optiunea Modem pentru iPhone si tarife speciale la apeluri internationale, toate pentru 14.99 euro pe luna.

Daca aceste informatii sunt sau nu reale, ne poate confirma doar Orange, dar pana atunci visam frumos...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×