Parca pixelul e mai cool cu Nikon Coolpix P100! :)

Autor:  | Publicat în:  Nikon 1.755 ori
<b>Parca pixelul e mai cool cu Nikon Coolpix P100! :)</b>Tin sa va anunt ca sunt recentul si fericitul proprietar al unui aparat foto Nikon Coolpix P100 si mebru al forumului Nikonisti.ro! :) M-am oprit asupra acestei alegeri, dupa ce vechiul meu aparat (Panasonic DMC-FZ18) a facut cunostinta cu pardoseala de...

Tin sa va anunt ca sunt recentul si fericitul proprietar al unui aparat foto Nikon Coolpix P100 si mebru al forumului Nikonisti.ro! :) M-am oprit asupra acestei alegeri, dupa ce vechiul meu aparat (Panasonic DMC-FZ18) a facut cunostinta cu pardoseala de marmura dintr-o biserica din Germania. Poate aveam o datoria acolo sus, cine stie :P .. deci RIP DMC-FZ18!

Cum recenziile de pe mobilissimo.ro nu pot fi facute fara ca telefonul sa fie fotografiat si bineinteles fara o unealta de calitate, am fost nevoit sa sap pe internet dupa un aparat de fotografiat care sa-i fie superior defunctului gadget. Ma repet, "m-am oprit asupra acestei alegeri", dupa ce am comparat "side by side" Nikon Coolpix P100, Nikon Coolpix L110 si Canon PowerShot SX20 IS.

Am renutat la ideea de a comanda Nikon Coolpix L110, in special pentru diferenta mare dintre zoom-ul lui P100 si acesta (11X), L110 ar fi fost un downgrade din acest punct de vedere chiar si fata de vechiul Panasonic DMC-FZ18. Deci nu!

Sarind la concurenta, Canon PowerShot SX20 IS a pierdut in fata lui Coolpix P100, cel putin in ceea ce priveste optiunea mea de a-l cumpara, la capitolul display. Nikon-ul are un display LCD de 3" si 460,000 puncte, pe cand LCD-ul Canon-ului este de doar 2,5" si are o rezolutie de 230,000 puncte, deci claritatea cu care se pot vedea fotografiile nu este cea mai buna. Inca odata nu!

Nikon Coolpix P100, Mobilissimo.ro

Bineinteles sunt si alte motive pentru care am optat pentru acest aparat, dar cele mentionate mai sus au inclinat balanta. Daca sunteti curiosi de ce nu un DSLR, aflati ca pentru a fotografia telefoane de pe un mini-trepied, e mult mai confortabil un aparat compact, iar la acest pret nu se gasesc DSLR-uri cu caracteristici asemanatoare.

Si ca sa inchei cu titlul, ca doar exprima perfect ceea ce cred despre acest aparat, declar cu mana pe inima ca: "Parca pixelul e mai cool cu Nikon Coolpix P100! :)"

Pret Nikon Coolpix P100:

Magazin:Marketonline.roeMag.ro
Pret:1.489 RON1.499 RON
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×