Android Honeycomb 3.1 - iată ce ne rezervă noul OS anunțat la Google I/O

1.455 ori
<b>Android Honeycomb 3.1 - iată ce ne rezervă noul OS anunțat la Google I/O</b>Google I/O a inclus pe lângă anunțul lui Android Ice Cream Sandwich și o actualizare a lui Android Honeycomb, ajuns acum la versiunea 3.1. Aceasta va sosi chiar azi pe tableta Motorola Xoom și aflați din rândurile următoare ce aduce în plus...

Google I/O a inclus pe lângă anunțul lui Android Ice Cream Sandwich și o actualizare a lui Android Honeycomb, ajuns acum la versiunea 3.1. Aceasta va sosi chiar azi pe tableta Motorola Xoom și aflați din rândurile următoare ce aduce în plus software-ul actualizat.

Android 3.1 implementează un sistem de multitasking și trecere între aplicații mai eficient, astfel că în loc să vă prezinte softurile folosite recent, noul Honeycomb vă va arăta un istoric complet al aplicațiilor folosite. Actualizarea va îmbunătăți și widgeturile Honeycomb, permițându-vă să le redimensionați după preferințe.

Astfel, dacă aveți multe emailuri, puteți mări widgetul Gmail, pentru o experiență mai user-friendly. în plus, Android 3.1 aduce și o funcție USB host, care le permite utilizatorilor să conecteze o cameră digitală și să transfer fișiere direct pe tabletă sau să folosească tastaturi, mouși și controllere pentru jocuri.

și Google TV va beneficia de noul Honeycomb, care va sosi la vară pe televizoarele compatibile. îmbunătățirile aduse prin actualizare nu sunt uriașe, dar direcția în care se îndreaptă Google este una bună, judecând după aceste noi funcții.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×